ARTIKEL TERBAIK

TRIP EROPAH+ UK 6 NEGARA

KEMBANGKAN MODAL NIAGA ANDA DENGAN COPYTRADE KAMI. KLIK SINI !!

 

 

France, Swiss, Germany, Netherland, Belgium + UK.

 

“TERANCANG, TERATUR & LOKASI BEST-BEST”

“Team korang memang nampak teratur, komunikasi antara kenderaan bagus dengan walkie talkie dan phone yg roaming, lokasi & perjalanan pun well planned. Tempat yang korang bawak kitaorang pun ohsem dan lain macam la.Alhamdulillah. InsyaAllah next year boleh minta korang buat private trip untuk kami lagi”
sdr Azhar, private Trip Eropah & Alps. Aug 2018.

kalau korang nak jalan cara selesa & fleksibel, jom bersama kami. sebab kami grup kecik (dlm 12-20 org shj per trip) lepas tu gerak dengan van 7-8 seater , ada gak option drive sendiri, lagi menarik dan fleksibel.

 

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

 

TRIP EROPAH, ADA 3 CARA PERJALANAN

1. Self Drive Guided
2. Premium Trip (dengan pemandu) dgn van
3. Private & Customised Trip (tarikh trip & itinerari sendiri)

 

TARIKH TRIP EROPAH 6 NEGARA ni..

14-22 Dis 2018 (ada 4 kekosongan lagi)
> 7- 15 April 2019
> 1 – 9 Dis 2019
> tarikh anda sendiri (under Private & Customised Premium trip)

 

NAK INFO? NAK DAFTAR?

 

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT

KHIDMAT MASYARAKAT
Anda harus sedar semua risiko yang berkaitan dengan pertukaran asing dan sebaiknya dapatkan nasihat daripada penasihat kewangan yang bertauliah jika anda mempunyai sebarang keraguan.Kami hanya berkongsi peluang dengan apa yang kami lakukan untuk mendapatkan keuntungan melalui urusniaga tukaran matawang.

Artikel berkaitan

10 TIPS BERCUTI KE KUNDASANG

KEMBANGKAN MODAL NIAGA ANDA DENGAN COPYTRADE KAMI. KLIK SINI !!   1.Ambil flight awal ✈ Sesiapa …

error: Content is protected !!