ARTIKEL YANG MENARIK

TRIP EROPAH+ UK 6 NEGARA

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

 

 

France, Swiss, Germany, Netherland, Belgium + UK.

 

“TERANCANG, TERATUR & LOKASI BEST-BEST”

“Team korang memang nampak teratur, komunikasi antara kenderaan bagus dengan walkie talkie dan phone yg roaming, lokasi & perjalanan pun well planned. Tempat yang korang bawak kitaorang pun ohsem dan lain macam la.Alhamdulillah. InsyaAllah next year boleh minta korang buat private trip untuk kami lagi”
sdr Azhar, private Trip Eropah & Alps. Aug 2018.

kalau korang nak jalan cara selesa & fleksibel, jom bersama kami. sebab kami grup kecik (dlm 12-20 org shj per trip) lepas tu gerak dengan van 7-8 seater , ada gak option drive sendiri, lagi menarik dan fleksibel.

 

 

TRIP EROPAH, ADA 3 CARA PERJALANAN

1. Self Drive Guided
2. Premium Trip (dengan pemandu) dgn van
3. Private & Customised Trip (tarikh trip & itinerari sendiri)

 

TARIKH TRIP EROPAH 6 NEGARA ni..

14-22 Dis 2018 (ada 4 kekosongan lagi)
> 7- 15 April 2019
> 1 – 9 Dis 2019
> tarikh anda sendiri (under Private & Customised Premium trip)

 

NAK INFO? NAK DAFTAR?

 

Apa reaksi anda baca post ini
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Pembaca juga suka baca

10 TIPS BERCUTI KE KUNDASANG

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI   1.Ambil flight awal …

STATISTIK COVID-19
error: Content is protected !!