JustForex
ARTIKEL YANG MENARIK

TRADEBOT

JADI JUTAWAN DENGAN MODAL HANYA 100USD.KLIK SINI !!

😱BIAR BETOL..!

INCOME DIN LAGI BESAR DARI BOS DIA..?

 

Patutla.. din senyum je masa kene marah dengan bos meeting tadi..part time income Din dari forex lagi banyak dari gaji bos rupanya🤣

 

Pelik tu.. nampak din macam relaxxxx je..

❌ Bila masa dia menghadap graf?

❌ Bila masa dia follow signal?

❌ Bila masa dia buat anaslisa?

💯 Tau-tau profit dia 10 -15% sebulan..
kadang-kadang dapat dekat 30% sebulan..!!

Dasyat woo..
profit camtu tanpa mengadap graf..😘

Mehh sini kami nak bongkar rahsia Din..

camne Din buat profit tanpa menghadap graf..

Din guna TRADE BOT saja bro..

TRADE BOT tu apa dia?

 

Haaaa…Ianya berlaku secara automatik..!! Senang dan mudah..

Paling mudah nak faham baca contoh dibawah

💵 Anda bekerja seperti biasa.Tapi TRADE BOT membuat kerja rutinnya dengan menganalisa pasaran forex.Bila bot dapat mengesan setup dagangan yang sesuai didalam pasaran, ia akan membuat dagangan tanpa perlu disuruh.

💵 Walapun anda sibuk dengan kerja hakiki , TRADE BOT pula sibuk menjana keuntungan melalui pasaran Forex..

Tau-tau profit je.. sebab tu Din masih senyum walaupun kene marah dengan bos.. kan? 😘

Anda sememangnya tak perlu susah-susah

❌ tak perlu fikir mengenai analisa teknikal

❌ tak perlu fikir fundamental

❌ tak perlu teknik trading yang yuran riban2

❌ tak perlu baca forex factory pun

TRADE BOT akan buat segalanya utk anda

Semua tu dah auto beb.

Anda ada mesin ATM bergerak sekarang 🤑

 

NIE ANTARA ORANG YANG PALING KAYA ATAS DUNIA YANG CAKAP…

 

TAHUKAH ANDA

STATISTIK menunjukkan bahawa 90% pedagang matawang mengalami kerugian didalam spot forex, hanya 10% sahaja yang mendapat keuntungan .

Dan daripada 10% mereka yang berjaya ini, 89% daripadanya adalah ROBOT TRADE

Trend masa kini dimana robot sudah mulai mengambil alih kerja2 yang dilakukan oleh kita.

 

APA KATA MEREKA

  • Pengalaman saya selama 12 tahun didalam bidang ini ,belum pernah saya jumpa potensi e.a seperti yang ditunjukkan oleh J.A.R.V.I.S
    ZAMRICH
    KUALA LUMPUR
  • Pengalaman saya menggunakan 200 jenis E.A sebelum ini, boleh saya katakan J.A.R.V.I.S ini lain dari yang lain !!
    BUSIRAH
    SHAH ALAM
  • TradeBot adalah solusinya jika anda cuba untuk mencapai kebebasan masa dan kebebasan kewangan.
    Fadzil
    KOTA BHARU
  • To be able to sleep, doin your own things, eating and such, and you can still make handsome profit out of it..it is mindblowing!!
    EDWARD
    PUCHONG
cog

TRADE BOT YANG KAMI SEDIAKAN

EDITH

RM1,000Aktivasi Bot Per Akaun ( Lifetime )
  • LANGGANAN V.P.S : Setahun Percuma
  • MINIMUM DEPO : RM920 | USD200
  • JENIS AKAUN : Standard
  • RISIKO : Sederhana ( Modified Martingale )
  • KALIS M.C : Tidak
  • MATAWANG : EUR USD
  • SESI DAGANGAN : 24 jam sehari x 20 hari
  • KAEDAH DAGANGAN : Scalping
  • Disertakan dengan Dynamic Take Profit dan Stop Loss
  • LOGIC ROBOT: Gabungan Teknikal Analisis dan Market Recovery Tools
  • TARGET KEUNTUNGAN BULANAN : 20% - 40%
  • DRAWDOWN : 10% - 30%
  • PROFIT : 100% milik anda
  • Withdrawal secara MINGGUAN

JARVIS

RM600Aktivasi Bot Per Akaun ( Lifetime )
  • LANGGANAN V.P.S SETAHUN : Setahun Percuma
  • MINIMUM DEPO : RM460 | USD100
  • JENIS AKAUN : Cent
  • RISIKO : Sederhana ( Modified Martingale )
  • KALIS M.C : Tidak
  • MATAWANG : EUR USD
  • SESI DAGANGAN : 24 jam sehari x 20 hari
  • KAEDAH DAGANGAN : Scalping
  • Disertakan dengan Dynamic Take Profit dan Stop Loss
  • LOGIC ROBOT: Gabungan Teknikal Analisis dan Market Recovery Tools
  • TARGET KEUNTUNGAN BULANAN : 10% - 20%
  • DRAWDOWN : 10% - 50%
  • PROFIT : 100% milik anda
  • Withdrawal Secara MINGGUAN

AZURE

RM1,000Aktivasi Bot Per Akaun ( Lifetime )
  • LANGGANAN V.P.S SETAHUN : Setahun Percuma
  • MINIMUM DEPO : RM920 | USD200
  • JENIS AKAUN : Standard
  • RISIKO : Rendah ( None Martingale )
  • KALIS M.C : Tidak
  • MATAWANG : EUR USD
  • SESI DAGANGAN : 24 jam sehari x 20 hari
  • KAEDAH DAGANGAN : Scalping
  • Disertakan dengan Dynamic Take Profit dan Stop Loss
  • LOGIC ROBOT : Teknikal analisis menggunakan Market Direction dan Market Trend
  • TARGET KEUNTUNGAN BULANAN : 20% - 40%
  • DRAWDOWN : 10% - 25%
  • PROFIT : 100% milik anda
  • Withdrawal Secara MINGGUAN

STATISTIK PELANGGAN TRADEBOT KAMI

TRADEBOT

3

JARVIS

2

FRIDAY

5

AZURE

8

TRADEBOT Placeholder
TRADEBOT

SILA KLIK NEGERI NEGERI BERKAITAN UNTUK INFO

Apa itu Trade Bot ?
Trade Bot sebenarnya ialah perisian ( expert advisor ) digunakan untuk melakukan urusniaga matawang asing secara automatik. Anda tidak perlu melakukan sebarang urusniaga, malah robot ini yang akan melakukannya dengan sendiri tanpa anda memahami secara mendalam tentang forex. Semua berjalan secara automatik, semasa anda tidur, semasa anda bekerja, semasa anda bersantai dengan keluarga, robot ini akan memberi keuntungan kepada anda.
Apakah yang dimaksudkan dengan dagangan berisiko sederhana ?
Apakah LOGIC yang digunakan oleh Trade Bot ?
Adakah dagangan yang dibuat disertakan dengan STOP LOSS dan TAKE PROFIT ?
Adakah Trade Bot berpotensi melakukan dagangan yang diakhiri dgn LOSS ?
Berapakah jangkaan keuntungan yang akan dibuat oleh Trade Bot ?
Adakah sebarang manual intervensi boleh dilakukan pada dagangan yang dibuat ?
Bolehkah saya lakukan dagangan secara manual didalam akaun yang didagangkan oleh Trade Bot ?
Adakah saya akan mendapat sebarang notifikasi daripada Trade Bot ?
Bolehkah saya WITHDRAW profit setiap hari ?
Apakah spesifikasi server yang digunakan ?
Adakah saya boleh langgan perkhidmatan Trade Bot bila bila masa ?
Adakah saya perlu melanggan V.P.S setiap bulan ?
Adakah kami boleh dapatkan bot ini setelah membuat bayaran ?
Berapa lama yang diperlukan untuk mengaktikan Trade Bot ?

Sebarang pertanyaan , boleh wassap Admin.

 

PENAFIAN

Dagangan dalam Forex ( Tukaran Matawang Asing ) adalah berisiko tinggi juga memberi pulangan yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Anda di nasihatkan supaya mempertimbangkan pelaburan,objektif, tahap pengalaman dan risiko anda jika masih mahu meneruskan penglibatan dalam tukaran matawang asing.

Anda berkemungkinan kehilangan semua wang anda dan anda tidak harus melabur wang jika tidak mampu untuk kehilangannya atau dengan kehilangannya akan mengubah cara hidup anda.

Anda harus sedar semua risiko yang berkaitan dengan pertukaran asing dan perdagangan niaga hadapan, dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan dari mana agensi jika anda mempunyai sebarang keraguan.

Apa reaksi anda baca post ini
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
BUAT BISNES ONLINE DAN BUAT PROFIT HINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..
error: Content is protected !!