ARTIKEL TERBARU

TIPS UNTUK JADI PRO TRADER YANG ANDA BOLEH HADAM

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

📈 lLmu forex boleh dapat free, tapi macam mana anda nak tahu ianya boleh dipercayai atau tidak? Dengan mempelajari ilmu berbayar, kita boleh buat pengesahan. Takkanlah ilmu berbayar tu diorang baru nak test drive ye tak?

📈 Trader perlu kenal personaliti & trading style mereka (scalper, day, swing atau position trader), kerana tiada 1 style yg sesuai untuk semua.

📈 Asingkan akaun untuk personaliti yang berlainan. Jangan gunakan satu akaun sahaja (nasihat ini untuk trader yang dah advanced sahaja).

📈 Forex ni macam mana pun akhirnya berbalik kepada MONEY MANAGEMENT SAHAJA, iaitu bagaimana kita mengawal aliran keluar masuk modal kita.

📈 Prinsip beliau dalam trading ialah DEPO KECIL, WITHDRAW BESAR!

📈 Teknik paling power yang sentiasa tidak mengecewakan beliau? Bullish / Bearish Engulfing di TF Daily. Kenapa pilih Daily? Sebab sekali trade makan profit ratus pips terus, tak perlu trade banyak kali. Fokus kepada major pairs sahaja sudah memadai.

📈 Kuasai ilmu candlesticks dan SNR. Dua teknik tu sudah cukup bagus.

📈 AUD & NZD susah nak profit kalau sell. Lagi senang profit kalau buy, sebab mereka punya interest rate adalah yang tertinggi ketika ini. Currency tersebut sentiasa menjadi pilihan big traders untuk Buy (carry trade).

📈 TIPS MAHAL: Bila CS semasa melepasi High / Low CS sebelumnya (di semua TF), ia petanda awal harga nak terus pergi ke arah tersebut.

📈 TIPS MAHAL: Pagi market tak gerak sangat. Petang – malam baru market mula bergerak laju. Jadi, trade pada waktu ini lebih cepat & mudah untuk profit.

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

📈 Elakkan sindrom “asal buka chart je nak entry, asal buka chart je nak entry, asal nak entry je buka chart”. Kita bukan market marker. Modal USD 50 ada harapan nak gerakkan market USD 5 Trillion ke? Hahaha… jadi, follow the flow.

📈 Major news menggerakkan market, dan untuk memahami ilmu fundamental dengan lebih mudah, kita perlu faham MONETARY POLICY sesuatu negara.

📈 Pelabur JPY kebanyakannnya melabur di luar negara, kerana interest rate mereka -0.1% ketika ni. Maksudnya, rakyat mereka simpan duit di bank, mereka pula yang kena bayar bank. Terbalik pulak! Sebab tu mereka invest di luar Jepun. Selain itu, negara pengeksport seperti Japan lebih suka matawang mereka lemah kerana mereka akan dapat hasil yang lebih bila eksport barang mereka.

 

PESANAN DARIPADA OTAI TRADER ABG KHALID

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

PENJELASAN MENGAPA FOREX ITU HARUS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     Jangan terpegaruh …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!