ARTIKEL TERBARU

TIPS UNTUK ELAKKAN DARIPADA TERJEBAK DENGAN FOREX SCAM

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

1 – ELAKKAN MELABUR DALAM SKIM YANG MEMBERI PULANGAN TETAP

Ini petunjuk #1. Banyak dah terjadi di mana pelabur melabur sejumlah besar wang ke dalam skim forex. Selalunya pulangan dijanjikan ialah 10% SEBULAN. Selepas mengumpul dana yang cukup, penganjur pun lari menghilangkan diri. Menangis air mata darah sekalipun tiada gunanya. Pihak berkuasa pun tak dapat nak tolong kerana selalunya tidak ada perjanjian yang ditandatangani.
 

Berbeza dengan kami yang kongsi teknik santai utk dapat profit 15%-30% sebulan…duit anda ,anda trade sendiri, profit anda punya 100%

2 – JAUHI BROKER YANG BAGI PULANGAN TETAP atau BONUS MELAMPAU

Ada sesetengah broker yang menawarkan pulangan tetap yang lumayan. Tak payah trade pun. Letak je duit dalam broker tu. Goyang kaki masuk duit! Kalau tak pun, mereka akan bagi bonus sehingga 100% daripada berapa yang anda masukkan! (contoh: Anda deposit $100, broker akan tambah lagi $100 menjadi $200).

Broker-broker sebegini pun amat-amat berisiko tinggi. Ingatlah, kalau broker nak bagi pulangan tetap, bagaimana mereka nak untung? Bank yang duitnya berbillion tu pun berani bagi 2-3% sahaja SETAHUN, inikan pula syarikat-syarikat yang baru nak naik dan entah berdaftar entah tidak!

3 – JANGAN BAGI DUIT PADA INDIVIDU UNTUK DIA TOLONG TRADE

Tak payah percaya lah. Buat apa mereka nak tolong trade sebab kalau mereka trade sendiri boleh dapat 100% daripada profit yang dijana (tak perlu dikongsi dengan sesiapa). Mereka ni minta modal sebab mereka sendiri tiada modal! Kalau mereka ada modal, mereka dah trade untuk diri sendiri dah. Mengapa mereka nak buat kerja dan tanggung semua risiko untuk pulangan yang kecil kan?

4 – JANGAN LABUR DUIT KEPADA BROKER DARI MALAYSIA

Ada sesetengah broker yang memberitahu mereka adalah broker berdaftar dari Malaysia. Sebenarnya, Bank Negara Malaysia tidak pernah mengeluarkan lesen untuk broker forex beroperasi di Malaysia. Jadi, siapakah mereka sebenarnya? Mereka ni besar kemungkinan EJEN BROKER (Introducing Broker) sahaja. Mereka cari klien, suruh deposit, dan terima komisen daripada broker. Kalau yang itu tak apa.

5 – JANGAN GUNAKAN ORANG TENGAH, DEPOSIT TERUS KEPADA BROKER

Ini pun selalu juga terjadi, di mana trader mendepositkan wang kepada orang tengah yang kemudiannya akan memasukkan duit ke dalam akaun trading mereka. Ingat, duit akan sampai kepada orang tengah tu terlebih dahulu. Jika individu tersebut tidak jujur dan memang berniat menipu, mereka boleh melesapkan wang anda begitu sahaja! Jadi, cara paling selamat ialah dengan mendepositkan terus akaun trading anda kepada broker. Cara untuk deposit boleh gunakan kad debit, kad kredit, “local depositor” rasmi yang dilantik broker, atau telegraphic transfer (bank wire).

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

Itulah dia 5 tips yang boleh saya kongsikan berkenaan forex scammer ni. Semoga anda terselamat daripada para penjenayah siber di luar sana. Ingatlah, forex tak tipu. Forex adalah industri yang wujud, sama seperti saham, CPO, futures dan lain-lain. Anda hanya perlu tahu bezakan mana yang betul dan mana yang salah ya. Penipu dan penyangak akan sentiasa datang dan pergi. Ia tak akan boleh dihalang sepenuhnya. 1 kena tangkap, 10 lagi akan muncul. Jadi, kita hanya boleh elakkan diri sahaja daripada terjebak dengan tipu daya mereka yang tak bertanggungjawab ni.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

PENJELASAN MENGAPA FOREX ITU HARUS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     Jangan terpegaruh …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!