ARTIKEL TERBARU

SEBAB SEBAB ANDA MASIH LOSS WALAUPUN DAH GUNA #INTRADAYDOME

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Mengikut hukum pareto , 80% akan gagal dan 20% yang akan betul2 profitable menggunakan #intradaydome.Mengapa jadik begini?? Padahal semua menggunakan sistem yang sama…hahahaha

Definitely bukan salah #intradaydome lah kan…. jadi disini saya listkan sebab sebab utama kenapa 80% ini akan gagal…

 

  1.  Mereka ni tak hargai duit mereka sendiri.Sendiri buat bayaran RM250 setiap bulan, sendiri yang take things for granted…orang bagi video tutorial pun malas nak tengok…belajar pun malas.
  2. Tak mahu buat homework atau trade seperti yang diminta oleh admin on daily basis.Forex benda skills.. ko terer hafal mcm mana teori sekalipun, takkan sama dengan praktikal.Mcm mana nak pandai kalau trade 3x sehari pun payah… ko ingat nak buat bisnes online lain mudah ?? heheh
  3. Ego… ilmu mahir #intradaydome blom cukup..tapi bila dah profit, dia rasa dia pandai ( padahal banyak yg kebetulan pun , bukannya apa yang dia faham.. bila dia start loss, dia punya morale cepat down ,mula nak blame sistem dan orang lain termasuklah market.Masa tengah profit, nak acknowledge guna #intradaydome pun liat nak mampus
  4. Attitude lembu kenyang…. bila org lain bagi tips atau admin sendiri bagi tips…dia buat pekak badak….baca, tapi tak acknowledged…adab belajar ikut social media ke laut..kalau kita tak hargai ilmu mahal yang admin nak kongsikan , macam mana ilmu tu nak lekat??.. baik ko pi terjun laut lah …buang duit dan masa saja
  5. Disiplin takder… nak entry market ikut suka mak bapak dia.. dia nak market ikut masa dia suka… bukan dia yang kena ikut masa market… parahh… pastu entry plak macam orang giler…sekejap ko buy …sekejap ko sell… pastu dua dua ko close prematurely …tak tahu mende yang korang buat..sop mana??
  6. Dah la jahil ..sombong plak… tak tahu..tak nak tanya…dah loss, tak nak tanya… padahal semua jawapan ada kat dalam #intradaydome
  7. Money management ke laut… padahal sop #intradaydome dah tetapkan hanya 3 orders at one time… nie ada jugak yang pi layers sampai 10??hahahaha
  8. SOP #intradaydome ke laut… dah bagi guideline bagai… nak jugak langgar buat sop sendiri...sistem nie sapa yang buat??  yang nak memandai2 tu haha…market direction blur, market strength blur,volatiliti pun blur….
  9. Dia Confuse… sama macam kes siput babi…siput babi nie dia slow… sebab dia confuse…dia siput ke..atau dia babi..atau dia siput babi?…sama gak ngan trader…sekejap dia nak scalper…sekejap dia nak jadik intraday trader…dah kalau mcm nie camne nak move forward?? ..so tetapkan profile anda
  10. Emosi koyak…. bila dah buat entry, emosi mula koyak bila market buat retracement… cepat2 cut loss..pastu bengang tgk market follow balik direction kita entry..hhahahaa….otai kata trader berjaya ialah trader yang berjaya control emosi.Macam mana nak control emosi, kalau market direction pun kita tak tahu, market strength pun kita ignore…wave market pun kita blur? Semua benda nie ada dalam #intradaydome… kalau kita mahir guna sistem, emosi kita akan sekental kentalnya sebab kita tahu apa market tgh nak buat..

Ok..cukuplah 10 sebab kenapa anda boleh termasuk dalam golongan 80% yang gagal walaupun guna sistem yang harga dia lebih dari 5000USD nie…  tepuk dada tanya selera sendiri ya…All the best dan elakkan daripada ada sebab2 diatas yang akan membawa anda ke laut.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!