ARTIKEL TERBARU

REALITI DAN PERSEPSI SEORANG TRADER

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Realiti vs Persepsi

untung la jd FTT.. duit berkodi kodi.. masa banyak free.

korg tak tau.. FTT byk da kopak.. masa ngadap chart floating nk layan anak pon xdak.. kawan ajak ngeteh pon rasa nak sepak.. bukak account 100usd asyik nk hentak.. konon untung kow2 leh joli katak.. sudah nya acct bank habis retak..

untung la jd IB.. Komisen masuk free free.. kete besau lembugini.. pagi ptg siang malam asyik ngeteh ngopi.. nampak benor duit ada berkati kati..

korg x tahu.. IB la satu makhluk yg sgt busy melayan pelanggan. belanja client makan tandoori + milo ais + pisang + teh tarik duduk mamak 2 jam, punya sembang lembu korban pon leh terbang, kena 25hinggit utk 2 org, alih2 client cakap test 10usd dulu bang.. TETAP BERSYUKUR dan client dilayan seikhlas hati walau untung cuma 20sen xlps duit kopi.. kerana itulah pengorbanan IB..

untung la jadi cikgu forex.. ngajar jual air liur teori itu ini.. sorg caj 500 hinggit.. kalo ada 30 org dah dpt 15 ribu hinggit..

korg tak tahu penat jerih mengajar ni.. ingat mcm mkn nasik ke mengajar ni? penat sampai ke esok pagi tau.. ingat ilmu yg diajar tu dpt dari mimpi? ilham dtg terus leh ngajar forex? pengalaman cikgu2 forex mmg sgt2 berharga.. berbaloi kita bayar sikit imbuhan pada tenaga pengajar industry kita ni.. agar kita tak lalu susah jerih yg dorg lalu dulu.. kita bukan nilai kan RM dgn ilmu.. kita nisbahkan dgn masa dia.. effort dia.. dan value personal yg dia share kat kita..

untung la jadi fund manager.. trade acct besar skali untung makan popit sharing riban riban.. trade pon rilek sebab duit org.. loss pon tak la terkilan..

korg x tahu… betapa seksanya trade duit org ni.. lebih2 lagi kalu acct tu besar and investor x tahu basic forex.. byk investor ingat kita dah manage acct dia sebanyak 6 digit 7 digit.. dia lah boss.. kita kuli dia.. dia leh marah sesuka ati.. maki sesedap ati.. time untung senyap sunyi.. bila floating fon bebunyi x berenti..

untung la dah jadi MASTER IB. goyang kaki duit masuk dalam USD. patut la mampu beli bentley..
TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

korang tak tahu.. MIB la paling sebok paling pening melayan karenah bukan shj client.. malah IB IB yg asyik tacing terasa ati x kurang jugak berdengki.. master ib la manusia yg paling banyak picit hp dia menjawab segala soklan2 dr ib.. affiliates dan jugak client.. bila ada issue teknikal server down ke.. internet down ke.. celcom down pon MIB forex yg salah tau!

 

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

PENJELASAN MENGAPA FOREX ITU HARUS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     Jangan terpegaruh …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!