JustForex
ARTIKEL YANG MENARIK

PUNCA PENGGUNA ROBOT SELALU MC

JADI JUTAWAN DENGAN MODAL HANYA 100USD.KLIK SINI !!

MC MC MC…ASYIK MC JE 😅😅😅
Antara PUNCA2 pengguna robot MC..

1. MARKET VOLATILE – mmg sukar nk elak tambahan klu setting tanpa SL.. TAPI jarang sebenarnya berlaku utk satu2 pair kemungkinan akan berlaku hanya 1-2 kali je setahun.. Klu follow MM biasanya ok lg wlupun float. Sifat market yg naik pasti turun smula begitu lh sebaliknya. Jarak TP pn semakin dekat so jaga mm je floating tu biasa la kn…

2. GATAL TANGAN – Penyakit ni mmg susah nk ubat..nk kna mc berkali baru serik.. Dah run robot tu jgn la campur dgn manual lg. Bkk je acc lain khas utk gatal tangan..

3. MODAL CIPUT LOT GAJAH – Ni pn punca jgk ni..Modal ciput tp ada hati hujung bulan nk kluar lambo..Mmg tak dapek la… So klu boleh size lot tu agak2 la dgn modal..sebaiknya gna cent acc je.

4. WD LEBIH DR MODAL – Selalu jgk berlaku ni.. Dah setting khas berdasarkn modal start tiba2 pi wd plk tanpa adjust blik setting size lot. Mmg tak cukup margin la mcm tu sbb size dh tak kna dgn balance acc.

5. TAK NK SEWA VPS – Ada jgk yg berkira sgt nk sewa vps konon bleh running kt pc sendiri atau opis. EA memerlukan connection internet 24jam klu line kt rmh tu faham2 je lh asyik dc je nnti. Lgpun takkan nk biar pc on je 24jam x 5hari kna plk hujan kilat.. Jika ini berlaku ia akn mengganggu strategy EA tu. Order tak dpt dibuka klu line dc. So fhm2 sendiri lah…

6. ACCOUNT TAK SESUAI – Ada jgk yg tak suka acc cent konon pening nk kira. cent ke standard wd sama je bang.. beza nilai size lot je. gna cent acc bleh start modal kecil. Klu dh byk duit tak de hal la..martingale berlayer2 akn compound lot so faham2 je lh klu gna standard acc dgn modal kecil.

7. PANTANG BIRU CLOSE – Kes ni jarang tp ada jgk tgk je position yg dh biru dia pi close manual konon takut patah blik apa pn tak dapat. Kna tgk strategy EA ada yg close 1 order yg lain akn auto close tak pasal2 trus rugi sbb yg sdg loss pn auto close jgk. Lg 1 klu asyik close sendiri jarak TP akn jd lbih jauh la. Klu nk close manual baik jgn running robot…

8. RUNNING BERKURUN TP TAK FAHAM JGK – Ada jgk yg main runing je.. Tak nk langsung nk belajar bg faham strategy yg digunakan. Klu tak faham mcm mn nk kreatif ubah2 setting ikut kesesuaian keadaan market semasa kn…

9. TARAM SEMUA PAIR – Boleh klu nk taram byk2 pair pn modal dgn size lot kna lh sesuai kn.. Kerenah pair pn klu bleh kna ambik kira jgk..mcm gold skali pi berdesup jenuh nk jaga margin. So agak2 la kn…Ini modal ciput taram smua pair kt market watch tu..mmg ke laut la..

10. MEMANG BELUM REZEKI LAGI – Alasan yg paling org tak suka ni selain market bkn kita punya. Tapi itu lh realiti nya dlm apa jua perniagaan pn. Klu kita dh follow apa yg sepatutnya tp masih MC jgk redha je lah.. Jgn give up.. Insyaallah pasti rezeki menjadi milik kita jgk 1 hari nnti…. 😊😊😊

Apa reaksi anda baca post ini
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
BUAT BISNES ONLINE DAN BUAT PROFIT HINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Pembaca juga suka baca

APAKAH CIRI CIRI TRADEBOT YANG IDEAL

JADI JUTAWAN DENGAN MODAL HANYA 100USD.KLIK SINI !!     Dapat guna satu tradebot sebagai fund …

STATISTIK COVID-19
X
Dah PENAT nak ngadap CHART, tapi TRADE keLAUT jugak ?
TRADEBOT kami boleh bantu anda 24/5

KLIK GAMBAR UNTUK INFO
error: Content is protected !!