ARTIKEL TERBARU

PERKARA YANG TRADER PERLU BUAT PADA HUJUNG MINGGU

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Tips simple hujung minggu bagi forex trader:-

1. Lihat balik kalendar ekonomi minggu lepas.

2. Kaji balik pergerakan chart minggu lepas. Bergerak disebabkan news apa, apa kesannya.

3. Kaji dari segi teknikal.. buka chart H1, D1, W1. Tengok jenis-jenis candlesticks dan fahamkan relation dengan kalendar ekonomi

4. Baca balik ulasan minggu lepas di laman web ini,  biasanya akan disiarkan hujung minggu(ahad petang/malam) atau awal hari Isnin.

5. Cek kalendar ekonomi minggu depan, apa event-event penting yang akan berlaku.

6. Rangka trading plan anda untuk minggu depan berdasarkan info-info yang anda dapat dari kajian hari ini.

Semua ni ambil masa dalam 1-2 jam sahaja setiap hari Ahad anda. Ingat, hanya yang berusaha yang akan berjaya. Go do it!

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

PENJELASAN MENGAPA FOREX ITU HARUS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     Jangan terpegaruh …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!