ARTIKEL TERBARU

KO RASA TEKNIK KO POWER ??

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI




Sebenarnya takde teknik yang power pun, price action yang 400 tahun lebih orang pakai pun tak power. Yang power adalah diri korang. Diri korang yang manage trading tu.

Jom kita imbas salah satu grup trader lagenda, yang dinamakan “Turtle Trader”. Komuniti ni antara yang digeruni dan melahirkan ramai trader yang profitable. Pengasas Turtle Trader ni percaya skill beliau boleh diturunkan kepada anak murid. Jadi dia bagi kepada 10 orang yang dilatih dengan prinsip Turtle Trading sebulan je sebanyak USD 250,000 setiap sorang akaun trading. Lepas setahun profit kumulatif yang dikumpul lebih kurang USD 1.5 juta.

Tapi entah mana silapnya, pada tahun 2000, lagenda grup trading ni telah dibubarkan. Pengasas dia rugi teruk almost bankrap dan ada yang bercakap setelah mengharungi lost demi lost, dia mula psycho dan nak revenge market, akhirnya tergolek dog.

Ko rasa teknik ko power? Sejarah dah buktikan, ramai yang kaya raya trade guna teknik memasing tergolek dog pasal psikologi. Turtle Trader Group antara salah satu. Market ni dinamik. Dulu boleh la, tak banyak noise, impak globalisasi tak berapa kuat lagi, tenet pun slow.

Skang ni, sorry la.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!