ARTIKEL TERBAIK

KO RASA TEKNIK KO POWER ??

KEMBANGKAN MODAL NIAGA ANDA DENGAN COPYTRADE KAMI. KLIK SINI !!




Sebenarnya takde teknik yang power pun, price action yang 400 tahun lebih orang pakai pun tak power. Yang power adalah diri korang. Diri korang yang manage trading tu.

Jom kita imbas salah satu grup trader lagenda, yang dinamakan “Turtle Trader”. Komuniti ni antara yang digeruni dan melahirkan ramai trader yang profitable. Pengasas Turtle Trader ni percaya skill beliau boleh diturunkan kepada anak murid. Jadi dia bagi kepada 10 orang yang dilatih dengan prinsip Turtle Trading sebulan je sebanyak USD 250,000 setiap sorang akaun trading. Lepas setahun profit kumulatif yang dikumpul lebih kurang USD 1.5 juta.

Tapi entah mana silapnya, pada tahun 2000, lagenda grup trading ni telah dibubarkan. Pengasas dia rugi teruk almost bankrap dan ada yang bercakap setelah mengharungi lost demi lost, dia mula psycho dan nak revenge market, akhirnya tergolek dog.

Ko rasa teknik ko power? Sejarah dah buktikan, ramai yang kaya raya trade guna teknik memasing tergolek dog pasal psikologi. Turtle Trader Group antara salah satu. Market ni dinamik. Dulu boleh la, tak banyak noise, impak globalisasi tak berapa kuat lagi, tenet pun slow.

Skang ni, sorry la.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
TRADERVERSITI sediakan beberapa produk fintech untuk kita sama sama membuat keuntungan daripada dagangan matawang.Anda juga dialu alukan untuk kembangkan karier anda bersama kami sebagai I.B
error: Content is protected !!