ARTIKEL TERBARU

KIRAAN RISK 3% DALAM TRADING

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

contohla modal kita 100usd
risk 3% yang kita ambik
3% dari 100usd = 3usd
andaikata trade sebulan 20hari..
20hari x 30 usd = 60usd
60usd x rm4 = rm240 sebulan kita dapat✅

tu modal 100usd..😊

____________________________

contohla modal kita 200usd
risk 3% yang kita ambik
3% dari 200usd = 6usd
andaikata trade sebulan 20hari..
20hari x 6 usd = 120 usd
120 usd x rm4 = rm480 sebulan kita dapat✅

ni kiraan untuk modal 200usd..😊
____________________________

contohla modal kita 300usd
risk 3% yang kita ambik
3% dari 300usd = 9usd
andaikata trade sebulan 20hari..
20hari x 9usd = 180 usd
180 usd x rm4 = rm720 sebulan kita dapat✅

ni kiraan untuk modal 300usd..😊
____________________________

contohla modal kita 500usd
risk 3% yang kita ambik
3% dari 500usd = 15usd
andaikata trade sebulan 20hari..
20hari x 15 usd = 300 usd
300 usd x rm4 = rm1200 sbln kita dapat✅

ni kiraan untuk modal 500usd..😊
____________________________

contohla modal kita 1000usd
risk 3% yang kita ambik
3% dari 1000usd = 30usd
andaikata trade sebulan 20hari..
20hari x 30usd = 600 usd
600 usd x rm4 = rm2400 sbln kita dapat ✅

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

ni kiraan untuk modal 1000usd..😊
____________________________

contohla modal kita 2000usd
risk 3% yang kita ambik
3% dari 2000usd = 60usd
andaikata trade sebulan 20hari..
20hari x 60 usd = 1200 usd
1200 usd x rm4 = rm4800 sbln kita dapat✅

ni kiraan untuk modal 2000usd..😊
____________________________

Semua kiraan atas atas RISK 3% 😊😊

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

APA FUNGSI LEVERAGE ?

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Sebenar kalo kita nk …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!