JustForex
ARTIKEL YANG MENARIK

#JARVIS

JADI JUTAWAN DENGAN MODAL HANYA 100USD.KLIK SINI !!

 

INTRO

#JARVIS ialah salah satu tradebot yang kami sediakan untuk ANDA.Mari kita kenal lebih dekat salah satu fund manager ini.

KOD NAMA

Nama #JARVIS diilhamkan melalui filem box office MARVEL iaitu IRONMAN. #JARVIS ialah salah satu actual intelligent yang mengawal selia database dan keseluruhan sistem Tony Stark dalam filem tersebut

#JARVIS ialah singkatan nama Just A Rather Intelligent System

LOGIK ROBOT

Mengambil kira bahawa kelajuan harga pasangan matawang didalam forex biasanya akan menyebabkan harga tersebut kembali membuat rebound apabila exhaustion berlaku, beberapa indicator juga digunakan selain berteraskan kepada hukum Bollinger Band itu sendiri.

 

 

Teknik Martingale digunakan bagi mendapatkan potensi keuntungan yang konsisten dalam apa jua keadaan pasaran termasuklah trending dan ranging.

Secara teori , #JARVIS menunjukkan prestasi baik semasa pasaran dalam keadaan ranging dan sedikit goyah dalam keadaan pasaran ekstrem atau trending yang agak lama.

TAHUKAH ANDA

Mengikut statistik, 25% daripada pasaran forex bergerak secara trending dan 75% bergerak secara ranging.

Jadi jika #JARVIS mengalami sedikit kerugian ketika market bergerak secara trending, inshaAllah kerugian tersebut dapat diatasi apabila market berada dlam keadaan ranging.

 

Untuk rekod, #JARVIS terbukti mampu mengharungi volatiliti pasaran yang diluar kebiasaan seperti minggu selepas pasaran saham dunia mengalami kerugian besar dalam sejarah akibat perang harga minyak mentah dunia dan ancaman pandemik global virus covid 19.

Pada minggu tersebut berlakunya volatiliti pasaran luar biasa dimana EUR USD bergerak melebihi 200 hingga 300pips setiap hari.

Jumlah gerakan pips EUR USD semasa pasaran saham dunia jatuh mendadak

16 Mac 2020 – 180 pips

17 Mac 2020 – 234 pips

18 Mac 2020 – 238 pips

19 Mac 2020 – 325 pips

20 Mac 2020 – 193 pips

Sedangkan purata gerakan harian EURUSD kebiasaanya hanya sekitar 30pips hingga 70 pips sahaja

Insha Allah ini bukti #JARVIS dapat survive dalam apa jua keadaan pasaran forex , apapun kami sudah membuat PENAFIAN bahawa #JARVIS adalah tidak kalis M.C

SEBAB ANDA PERLU JADIKAN #JARVIS SEBAGAI FUND MANAGER

 

Student2 di I.P.T yang nak side income tanpa ganggu kuliah

Untuk surirumah ada income sendiri tanpa perlu keluar rumah ✅

Sesuai Bagi yang kaki depo

Yang x ada masa nak hadap chart je

Yang x pernah merasa withdraw

Dah bosan ikut signals kelaut

100% instalasi dilakukan oleh Admin

Medium Risk setup

Takder pengalaman dalam forex ? NO problem

#JARVIS bekerja 24jam sehari

Fully Automatic Trading

No problem with News

No problem with weekly gaping

Tak Perlu Pergi ke Kelas Forex 📈

Tak Perlu Analisa Chart 📈

Profit 💵 Milik Anda 💯 📈

Profit Konsisten 10% – 20% Bulanan 📈

Boleh Buat Withdrawal Hari2 Ke Akaun Bank Anda 📈

Dapat PROFIT Secara Konsisten! 📈

REAL FOREX TRADING 📈

TRUSTED & REGULATED BROKER! 📈

BUTIRAN TRADEBOT JARVIS

 

JARVIS

RM600Aktivasi Bot Per Akaun ( Lifetime )
  • LANGGANAN V.P.S : Percuma untuk setahun
  • Minimum Depo : RM430 | USD100 | Cent
  • RISIKO : Sederhana ( Modified Martingale )
  • KALIS M.C : Tidak
  • MATAWANG : EUR USD
  • SESI DAGANGAN : 24 jam sehari x 20 hari
  • KAEDAH DAGANGAN : Scalping
  • Disertakan dengan Dynamic Take Profit dan Stop Loss
  • LOGIC ROBOT: Gabungan Teknikal Analisis dan Market Recovery Tools
  • TARGET KEUNTUNGAN BULANAN : 10% - 20%
  • DRAWDOWN : 10% - 50%
  • PROFIT : 100% milik anda
  • WITHDRAWAL : Secara Harian | Bulanan

CONTOH HASIL TRADE YANG DIBUAT OLEH JARVIS

 

 

KLIK GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH JELAS

APA KATA MEREKA

 

  • Pengalaman saya selama 12 tahun didalam bidang ini ,belum pernah saya jumpa potensi e.a seperti yang ditunjukkan oleh J.A.R.V.I.S
    ZAMRICH
    KUALA LUMPUR
  • Pengalaman saya menggunakan 200 jenis E.A sebelum ini, boleh saya katakan J.A.R.V.I.S ini lain dari yang lain !!
    BUSIRAH
    SHAH ALAM
  • TradeBot adalah solusinya jika anda cuba untuk mencapai kebebasan masa dan kebebasan kewangan.
    Fadzil
    KOTA BHARU
  • To be able to sleep, doin your own things, eating and such, and you can still make handsome profit out of it..it is mindblowing!!
    EDWARD
    PUCHONG
cog

Apa itu Trade Bot ?
Trade Bot sebenarnya ialah perisian ( expert advisor ) digunakan untuk melakukan urusniaga matawang asing secara automatik. Anda tidak perlu melakukan sebarang urusniaga, malah robot ini yang akan melakukannya dengan sendiri tanpa anda memahami secara mendalam tentang forex. Semua berjalan secara automatik, semasa anda tidur, semasa anda bekerja, semasa anda bersantai dengan keluarga, robot ini akan memberi keuntungan kepada anda.
Apakah yang dimaksudkan dengan dagangan berisiko sederhana ?
Apakah LOGIC yang digunakan oleh Trade Bot ?
Adakah dagangan yang dibuat disertakan dengan STOP LOSS dan TAKE PROFIT ?
Adakah Trade Bot berpotensi melakukan dagangan yang diakhiri dgn LOSS ?
Berapakah jangkaan keuntungan yang akan dibuat oleh Trade Bot ?
Adakah sebarang manual intervensi boleh dilakukan pada dagangan yang dibuat ?
Bolehkah saya lakukan dagangan secara manual didalam akaun yang didagangkan oleh Trade Bot ?
Adakah saya akan mendapat sebarang notifikasi daripada Trade Bot ?
Bolehkah saya WITHDRAW profit setiap hari ?
Apakah spesifikasi server yang digunakan ?
Adakah saya boleh langgan perkhidmatan Trade Bot bila bila masa ?
Adakah saya perlu melanggan V.P.S setiap bulan ?
Adakah kami boleh dapatkan bot ini setelah membuat bayaran ?
Berapa lama yang diperlukan untuk mengaktikan Trade Bot ?

Sebarang pertanyaan , boleh wassap Admin.

""
1
AKTIVASI TRADEBOT DAN V.P.S
Buka Akaun Trade

Akaun Standard : HOTFOREX
Klik Sini


Akaun Cent : FBS
Klik Sini

Dengan ni saya bersetuju bahawa :

PASTIKAN ANDA TANDA PADA SEMUA CHECKLIST DIATAS SEBAGAI TANDA AKAD BERNIAGA MENGGUNAKAN #JARVIS

Sila Ambil Perhatian


Pastikan modal perniagaan anda mencukupi bagi trade bot yang ingin anda langgan.


JARVIS : 100 USD ( minimum )

AZURE : 200 USD ( minimum )

EDITH : 200 USD ( minimum )


Sila Buat Bayaran Kepada

MAYBANK  ​

5530 3858 7538

( RICHMSEVEN MARKETING ) ​

Berikan tempoh 24jam untuk admin membuat verifikasi diatas pembayaran yang telah dibuat.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

PENAFIAN

Dagangan dalam Forex ( Tukaran Matawang Asing ) adalah berisiko tinggi juga memberi pulangan yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Anda di nasihatkan supaya mempertimbangkan pelaburan,objektif, tahap pengalaman dan risiko anda jika masih mahu meneruskan penglibatan dalam tukaran matawang asing.

Anda berkemungkinan kehilangan semua wang anda dan anda tidak harus melabur wang jika tidak mampu untuk kehilangannya atau dengan kehilangannya akan mengubah cara hidup anda.

Anda harus sedar semua risiko yang berkaitan dengan pertukaran asing dan perdagangan niaga hadapan, dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan dari mana agensi jika anda mempunyai sebarang keraguan.

Apa reaksi anda baca post ini
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
BUAT BISNES ONLINE DAN BUAT PROFIT HINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Pembaca juga suka baca

KENAPA ROBOT TAK PERFORM DENGAN BAIK DI REAL ACCOUNT

JADI JUTAWAN DENGAN MODAL HANYA 100USD.KLIK SINI !!   Seperti yang semua maklum… terdapat ratusan ribu …

STATISTIK COVID-19
X
Dah PENAT nak ngadap CHART, tapi TRADE keLAUT jugak ?
TRADEBOT kami boleh bantu anda 24/5

KLIK GAMBAR UNTUK INFO
error: Content is protected !!