ARTIKEL TERBAIK

INTRADAY DOM-E

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

 

 

BUAT DUIT USD30 HINGGA USD100 SEHARI tanpa perlu menjual barang.Hanya melalui trading forex dengan sistem RICHM7 INTRADAY DOM-E

Jika anda seorang usahawan online yang mencari-cari peluang untuk jana pendapatan tanpa perlu bersusah payah berjumpa orang, buat marketing online, sila baca post ini sehingga habis.

Kami akan tunjukkan kepada anda cara buat USD30 (RM120) sehingga USD100(RM400) dalam satu hari.

Next Prev
Next Prev

BELUM CUKUP BULAN LAGI POKET DAH KOSONG, KERING KONTANG ?

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

Pening nak cari extra income untuk bantu kewangan diri dan keluarga? Nak bisnes apa pun tak tahu, orang nak bimbing pun takde?

Jangan give up, insha Allah kami boleh bantu. Kami guide anda cara yang sistematik dan mudah untuk jana pendapatan dalam USD melalui trading FOREX.

Pokok pangkalnya anda, jika memang serius nak ubah hidup, kami yakin dan percaya insya Allah dengan tunjuk ajar yang akan diberikan nanti anda mampu berjaya.

Anda tak perlu

1. Simpan stok

2. Nak menjual2 barang

3. Nak packing2 dan hantar ke pejabat pos

4. Nak jumpa2 orang bagai..

Hanya guna your smartphone dan BERDAGANGLAH SECARA GLOBAL

Potensi buat profit 30usd hingga 100usd setiap hari insha Allah

 

JIKA ANDA SEDANG MENCARI PELUANG BUAT BISNES ONLINE TANPA PERLU BUAT SEMUA PERKARA DIATAS , ANDA BERADA DI TEMPAT YANG SEPATUTNYA!!! TERUSKAN MEMBACA

KENAPA BISNES ONLINE YANG KAMI NAK KONGSIKAN INI BERBEZA DENGAN LAIN ?

 

#SEBAB 1

Anda buat bisnes secara global termasuk tokyo , london dan new york.

 

#SEBAB 2

Anda boleh buat bisnes tak kira masa 24 jam sehari

 

#SEBAB 3

Anda boleh buat bisnes dimana saja anda berada selagi smartphone anda ada capaian internet

 

#SEBAB 4

Anda ada pembantu bisnes yang setia buat keje tanpa penat lelah 24 jam sehari

 

#SEBAB 5

Bisnes anda tak kacau orang lain, dan tak jadi pesaing pada bisnes orang lain

 

#SEBAB 6

Anda buat bisnes didalm industri pasaran nilai dagangan harian lebih daripada 5 trillion USD sehari

 

#SEBAB 7

Gaji / keuntungan anda dalam nilai USD ( 1USD :RM4.20 )

 

#SEBAB 8

Anda boleh withdraw gaji / keuntungan secara harian

 

 

MENARIK KE TAK NIE ?

JOM IKUT KAMI BERNIAGA ONLINE SCARA GLOBAL MENGGUNAKAN INTRADAY DOM-E

SISTEM RICHM7 INTRADAY DOM-E MERANGKUMI

Sistem dagangan khusus di platform MT4 (didalam server) untuk memudahkan anda trade 28 pair matawang secara sistematik.Merangkumi lebih daripada 30 indikators penting berdasarkan pengalaman admin berdagang sepanjang beberapa tahun di dalam industri.

Notifikasi penting signal setup melalui PUSH NOTIFICATION dan juga EMAIL.Dengan ini anda tidak lagi perlu menghadap chart berjam jam sehari.Hanya buka sistem bila ada signal.Ingat !! Masa anda begitu berharga untuk dihabiskan berjam jam mengadap laptop.

✔ Akses kepada RICHM7 INTRADAY DOM-E 24jam sehari melalui smartphone .

Potensi untuk trade 28 pair sehari kerana RICHM7 INTRADAY DOM-E monitor pasaran forex 24jam tanpa henti ( kecuali hujung minggu )

✔ Dilengkapi dengan SCRIPT khusus untuk memudahkan anda buat dagangan secara auto ( auto SL dan TP )

Harga pasaran untuk RICHM7 INTRADAY DOM-E ini ialah lebih daripada 5000 USD , WALAU BAGAIMANAPUN anda tak perlu membeli sistem ini, sebaliknya anda boleh langganinya sahaja melalui V.P.S

Apa itu V.P.S?

V.P.SVirtual Private Server secara mudahnya adalah komputer / server desktop kita yang berada di tempat lain dilengkapi dengan sambungan internet 24jam.

Dengan adanya VPS anda tidak perlu lagi running RICHM7 INTRADAY DOM-E pada pc / laptop anda lagi 24jam x 5 hari seminggu. Anda boleh lakukan dagangan melalui smartphone, tablet atau komputer.

Antara kelebihan2 jika anda menggunakan V.P.S

1. Stabil – Tidak perlu risau lagi jika berlaku gangguan elektrik di rumah kita. VPS masih berjalan seperti biasa kerana vps berada ditempat lain.

2. Masalah komputer / laptop – Tanpa VPS anda terpaksa membiarkan pc/laptop anda berjalan 24jam. Kemungkinan besar daya tahan pc/laptop anda boleh rosak disebabkan 24jam x 5 hari dibiarkan on tanpa henti. Jika ini berlaku sudah tentu mengganggu perjalanan RICHM7 INTRADAY DOM-E dalam melakukan trading.

3. Anda boleh bebas kemana sahaja – Tidak perlu lagi memikirkan ttg akaun trading anda kerana melalui VPS , anda boleh lakukan dagangan dengan RICHM7 INTRADAY DOM-E dimana saja.

4. Harga yang berpatutan – Harga yg ditawarkan kebanyakan pengeluar2 VPS berpatutan berbanding keuntungan yang ada dapat dari hasil trading menggunakan RICHM7 INTRADAY DOM-E

5. Internet – Dengan menggunakan VPS anda tidak perlu risau lagi masalah sambungan internet yang perlahan atau terputus2 disebabkan masalah cuaca atau sebagainya.V.P.S telah dilengkapi internet yang stabil dan jarang berlaku gangguan talian.

RICHM7 INTRADAY DOM-E boleh diakses dengan cepat , dimana2 sahaja dan bila2 masa melalui smartphone.

Next Prev
Next Prev

BAGAIMANA NAK JADIKAN RICHM7 INTRADAY DOM-E SEBAGAI MESIN CETAK DUIT ANDA

 

LANGKAH 1

Anda tunggu saja notifikasi daripada RICHM7 INTRADAY DOM-E … dalam sehari akan ada lebih 30 notifikasi tentang potensi dagangan ( signal ) yang anda boleh sertai.Lihat gambar dibawah.

Info :

Sistem alert INTRADAY DOM-E ini adalah antara yang paling simple dan terbaik kerana win rate nya adalah sehingga 90% dan jika digunakan mengikut s.o.p INTRADAY DOM-E anda mampu capai winning ratio sehingga 95%.

Alert akan dihantar kepada anda melalui smartphone dan email secara REALTIME dan 24jam sehari untuk 28 matawang utama dunia.

Contoh alert yang anda akan terima melalui email

 

 

Contoh alert yang anda akan terima melalui smartphone

 

LANGKAH 2

Setelah anda terima notifikasi, sila buka RICHM7 INTRADAY DOM-E melalui smartphone.Anda hanya perlukan kurang dari seminit untuk melihat keadaan pasaran masa itu dan pastikan ada s.o.p yang ditetapkan telah dipenuhi.

Ya, tak sampai seminit untuk anda lakukannya.

Anda hanya perlukan 30 saat untuk membuat analisis pasaran menggunakan #intradaydome

 

 

LANGKAH 3

Jika ada S.O.P , anda boleh lakukan dagangan dengan hanya klik pada SCRIPT yang telah kami sediakan.

Kemudian tutup saja sistem dan sambung kerja hakiki anda macam biasa!

MUDAH KAN !!

Preset SCRIPT beserta TP dan SL , BREAKVEN juga disediakan

 

Itu sahaja…ULANG !! ULANG !!! DAN ULANG !!!

HANYA DENGAN 3 LANGKAH !!!

Jika anda follow S.O.P betul2…

Hanya bermodalkan 100USD

1 x entry : Profit 20USD

2 x entries : Profit 40USD

3 x entries : Profit 60USD

#Jika profit 60usd sehari : sebulan 1200USD ( RM5280 )

YA…… HANYA DENGAN TIGA LANGKAH INI SAJA YANG PERLU ANDA MAHIRKAN

 

 

Jika anda berdagang dengan modal 200usd , anda mampu untuk dapat income sehingga RM10k sebulan dengan hanya trade secara santai menggunakan #intradaydome didalam smartphone anda

 

Jika anda dah mahir.. apa kata tingkatkan modal sehingga 300usd untuk anda dapat income bulanan sehingga RM15k sebulan dengan membuat perkara yang sama seperti diatas

 

TIPS :

Anda tak perlu nak mengadap chart berjam jam untuk trade , kerana #intradaydome scan 28 pasangan matawang 24 jam sehari dan akan hantar alert pada anda jika pasaran sesuai untuk anda lakukan dagangan.

Bisnes goyang kaki masuk duit

 

Berikut adalah anggaran kasar modal yang digunakan untuk berdagang dan potensi keuntungan sebulan menggunakan #intradaydome

Lihat contoh2 setup dagangan yang di buat oleh #intradaydome … dengan #intradaydome , anda akan jadi trader profesional yang beli di akar, jual di pucuk ( beli [ada harga murah . jual pada harga mahal…ini konsep asas mana2 perniagaan

Next Prev

 

Next Prev

APA KATA MEREKA TENTANG INTRADAY DOM-E

 

  • INTRADAY DOM-E adalah hasil rumusan pengalaman saya menggunakan lebih daripada 50 trading sistem dan pemerhatian pasaran forex selama 1000 jam.
    FADZIL
    KOTA BHARU
    FADZIL
  • With INTRADAY DOM-E, learning curve is steep but along the way these signals give you confidence.
    HILMI
    SEGAMAT
    HILMI
  • Ya Allah... Mudahnya trade guna #intradaydome ni... Tq banyak2 tuan... Mggu depan nak deposit... Hehe
    LUKMAN
    Guru
    LUKMAN
    Guru
  • Klu tuan x buat sistem ni x dpt byk cmni.Tapi mmg lebih santai.Tak hadap chart sllu
    ANONYMOUS
    GURU
    NILAI
    ANONYMOUS
    GURU
  • Padu la #intradaydome ni.Harmonic mmg sharp.Terbaik..Jarang jmp bnd rare cmni dlm forex
    LUKMAN
    GURU
    JOHOR BHARU
    LUKMAN
    GURU
  • Tuan... Produk ni mmg dh solid sbnrnya... Its much better than thousand indi that i have tried
    ANONYMOUS
    KONTRAKTOR
    ALOR SETAR
    ANONYMOUS
    KONTRAKTOR
  • Sy mmg belajar trade purely start dgn intradaydome, tak pernah ada pengalaman langsung trade fx. baca chart candlesticks pun tak pandai. tp sistem dgn sop tu yg buat sy belajar jd confident, trade pairs yg org lain tak tahu nak trade
    HILMI
    JABATAN PENDIDIKAN
    SEGAMAT
    HILMI
    JABATAN PENDIDIKAN
  • Thanks fadzil coz made the execution of entries more easier for working & family man like majority of us especially myself. 😁
    OTHMAN
    PENSYARAH
    MACHANG
    OTHMAN
    PENSYARAH
cog

KELEBIHAN BUAT BISNES ONLINE DENGAN RICHM7 INTRADAY DOM-E

  1. Tak perlu beli laptop dan pasang laptop 24 jam hingga merosakkan laptop anda.. biarkan VPS ambil alih tugas dan beban kerja tersebut.Anda jimat sehingga RM10k hanya untuk kos ini.
  2. Tak perlu dah nak mengadap chart berjam2 untuk trade.Tunggu saja notifikasi dihantar ke smartphone anda barulah anda tgk pasaran forex pada masa itu.
  3. Anda boleh trade dimana2 saja anda berada tanpa mengganggu kerja hakiki anda selagi ada capaian internet
  4. Potensi untuk membuat keuntungan yang besar secara konsisten dengan modal yang minimum
  5. Tak perlu menyimpan stok bagai untuk memulakan perniagaan yang mana stok tersebut belum tentu anda boleh jual
  6. Tak perlu nak bersusah2 keluar rumah untuk berniaga.Anda boleh gunakan masa berkualiti dengan keluarga
  7. Tak perlu nak jumpa2 orang untuk membuat perniagaan, memadai anda berniaga online secara GLOBAL hanya menggunakan smartphone anda.

BERAPAKAH HARGA LANGGANAN SISTEM INTRADAY DOM-E INI ?

1. Signal ALERT 24 jam sehari untuk 28 pair matawang : RM1000 sebulan

2. Virtual Private Server : RM50 sebulan

3. Trading Sistem : RM40,000

4. Coaching 5 hari seminggu selama setahun : RM5000

JUMLAH : RM46050 !!!

BERITA BAIK !! ANDA TAK PERLU KELUARKAN MODAL UNTUK KOS OPERASI DIATAS KERANA ANDA BOLEH LANGGAN INTRADAY DOM-E RM250 SAHAJA SEBULAN !! ( PROMOSI TERHAD )

SOALAN SOALAN LAZIM

Apa itu RICHM7 INTRADAY DOM-E ?
ia adalah satu sistem dagangan yang diformulasikan khas untuk kaedah INTRADAY di time frame 60 minit.UPDATE : kini anda juga boleh membuat scalping dengan #intradaydom-e  
Adakah saya perlu beli sistem ini?
Kenapa sistem ini diletakkan di V.P.S ?
Adakah saya boleh akses RICHM7 INTRADAY DOM-E bila bila masa ?
Bolehkah saya akses sistem ini melalui smartphone atau tablet ?
Apakah kaedah yang digunakan oleh sistem ini dlm dagangan forex ?
Jika saya tidak jujur, bolehkah saya mengambil sistem ini tanpa pengetahuan admin?
Adakah admin sediakan support selepas melanggan sistem ini?
Apakah LEARNING CURVE yang saya perlu lalui untuk buat bisnes online ini?
Bolehkah saya buat dagangan di akaun broker lain ?
Perlukah saya menggunakan komputer sendiri untuk menggunakan sistem ini?
Perlukah saya untuk monitor pasaran forex apabila menggunakan sistem ini?

 

 

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Lepas buat bayaran , sila wassap Admin.

Guna Telegram ? Klik sini

PENAFIAN

Dagangan dalam Forex ( Tukaran Matawang Asing ) adalah berisiko tinggi juga memberi pulangan yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Anda di nasihatkan supaya mempertimbangkan pelaburan,objektif, tahap pengalaman dan risiko anda jika masih mahu meneruskan penglibatan dalam tukaran matawang asing.

Anda berkemungkinan kehilangan semua wang anda dan anda tidak harus melabur wang jika tidak mampu untuk kehilangannya atau dengan kehilangannya akan mengubah cara hidup anda.

Anda harus sedar semua risiko yang berkaitan dengan pertukaran asing dan perdagangan niaga hadapan, dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan dari mana agensi jika anda mempunyai sebarang keraguan.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
TRADERVERSITI sediakan beberapa produk fintech untuk kita sama sama membuat keuntungan daripada dagangan matawang.Anda juga dialu alukan untuk kembangkan karier anda bersama kami sebagai I.B
error: Content is protected !!