ARTIKEL TERBARU

INFO FOREX

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Istilah Forex adalah merupakan singkatan untuk Pertukaran Asing. Ia bermaksud pertukaran diantara satu mata wang kepada mata yang wang lain di dalam pasaran kewangan. Forex telah wujud sejak tahun 70-an di abad XX. Ia telah berkembang dengan pesat dan menjadi salah satu daripada pasaran yang paling banyak diniagakan di dunia pada hari ini. Perolehan dagangan harian dalam pasaran Forex bernilai hampir 4 trilion dolar Amerika.

Seperti pasaran lain, peniaga berdagang barangan tertentu, iaitu mata wang negara yang berbeza.

Prinsip utama bagi mata wang dinamik adalah keperluan agensi-agensi kerajaan dan syarikat-syarikat komersial di seluruh dunia untuk menukar keuntungan yang dijana di luar negara kepada mata wang negara mereka. Walau bagaimanapun, bahagian mereka hanya menyumbang 5% daripada perolehan Forex. Baki 95% datang dari modal spekulatif pedagang mata wang yang memberikan tumpuan dalam mendapatkan keuntungan daripada turun naik harga mata wang.

Forex adalah stabil

Seperti yang kita sedia maklum bahawa mana-mana pasaran kewangan mempunyai risiko yang besar dan berpotensi untuk mengalami kerugian. Walau bagaimanapun, tidak seperti pasaran lain (saham dan komoditi), Forex adalah dilindungi daripada kemalangan terima kasih kepada khusus komoditi, iaitu mata wang instrumen dagangan yang mempunyai tahap kecairan paling tinggi dan boleh dipercayai berbanding yang lain.

Sebahagian besar perdagangan spekulatif (85%) dilaksanakan dengan melibatkan mata wang yang paling popular dikenali sebagai “utama” seperti dolar Amerika Syarikat (USD), Yen Jepun (JPY), euro (EUR), pound British (GBP), franc Switzerland (CHF), dolar Kanada (CAD), dan dolar Australia (AUD).

Forex boleh didapati untuk semua orang

Terima kasih kepada Internet, para pedagang boleh membuat tawaran dengan pelanggan daripada pelbagai negara lain. Oleh itu, kadar pertukaran dinamik tanpa henti, kebolehan intelek pedagang, dan perisian ‘state-of-the-art’ menjadikan ia sesuatu yang mungkin untuk memulakan perniagaan yang menguntungkan dalam masa yang singkat. Pada masa kini, perkhidmatan broker ECN semakin popular kerana ia membolehkan pelanggan untuk berdagang di antara satu sama lain dengan menawarkan tawaran harga jual dan beli yang terbaik.

Sesuai utk Anda yang

👍 Selalu sibuk bekerja….

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

👍 Tak sempat nak analisa chart…

👍 Trade selalu MC…

👍 Pelajar pelajar yang mahu menampung kos perbelanjaan sendri tanpa membebankan ibu bapa

👍 Ibu bapa yang ingin sediakan duit perbelanjaan untuk anak hanya dengan sekali modal

👍 Mereka yang ingin menyampaikan ilmu trading ini kepada generasi pelapis mereka

❌ No MLM

❌ No money game

❌ No ROI

❌ No Split

❌ No E-Share

✅ Real Forex 💯

👉🏼 Tak pandai trade.. Xpe

👉🏼 Baru nk belajar forex.. OK 👌

👉🏼 Takde masa nak buat analisa.. Xpe

👉🏼 Sibuk keje turun pg balik gelap.. Xpe

👉🏼 Mencari pendapatan sampingan atau pendapatan utama pun boleh. 👌

Alhamdulillah…kami sudah jumpa kaedahnya….jom jadi FOREX TRADER menggunakan teknik LOW RISK kami

📈 Tak Perlu Pergi ke Kelas Forex

📈 Tak Perlu Analisa Chart, Auto Trade

📈 Profit 💵 Milik Anda 💯%

📈 Profit Konsisten 15%-35% Bulanan

📈 Low Risk, Konsisten Profit

📈 Boleh Buat Withdrawal Hari2 Ke Akaun Bank Anda

📈 Dapat PROFIT Secara Konsisten!

📈 REAL FOREX TRADING

📈 TEKNIK ZERO LOSS, TANPA MC!

📈 TRADING AC & INVESTOR PW!

📈 TRUSTED & REGULATED BROKER!

 

Bagaimana nak jadi JUTAWAN melalui perniagaan trading forex dengan hanya berbekalkan modal 500USD  dan keuntungan 1% setiap hari ( tahun Forex ada 260 hari )

 

Cuba kita lihat kiraan mudah dibawah ini dan anda TENTUKAN SENDIRI

📈 TAHUN 1
500USD x 1% setiap hari untuk selama 260 hari  = 6,645 USD ( banyak kan ? )

📈 TAHUN 2
6,645USD  x 1% setiap hari untuk selama 260 hari = 88,325USD  ( Bos anda pun tak buat income macam nie kan  😛 ) Sesuatu yang perlu anda pertimbangkan ..heheh

📈 TAHUN 3
88,325USD x 1% setiap hari untuk selama 260 hari = 1,173,928USD  ( Agak2 berbaloi tak ?? )

💯 Masukkan setup spt signal yg diberi setiap hari

💯 Signal akn diberi setiap Pagi

💯 Set n Forget.

💯 MALAM tgk Profit

💯Profit 20-30% per month

Jadi jika anda rasakan bekerja dari rumah selama 1 -2 jam setiap hari dengan ilmu yang betul, sistem yang betul dan dengan traders yang generate 10-20pips setiap hari itu mengujakan…seronok untuk pencen awal atau dapat kebebasan masa dan wang yang anda cari selama nie…

PM saya untuk kaedah tepat membuat trading didalam FOREX

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!