ARTIKEL TERBARU

TEKNIK EU VERSI 2.0

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

📈 Tak Perlu Pergi ke Kelas Forex

📈 Tak Perlu Analisa Chart, Auto Trade

📈 Profit 💵 Milik Anda 💯%

📈 TARGET PROFIT 10%-35% Bulanan

📈 Low Risk, Konsisten Profit

📈 Boleh Buat Withdrawal Hari2 Ke Akaun Bank Anda

📈 Dapat PROFIT Secara Konsisten!

📈 REAL FOREX TRADING

📈 TEKNIK ZERO LOSS, TANPA MC!

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

📈 TRUSTED & REGULATED BROKER!

S.O.P TEKNIK EU NEW VERSION

1. Signal akan dikuarkan pada setiap hari ISNIN-KHAMIS

2. Hanya Set PO buy stop dan sell stop nanti dan Tunggu hit TP
dan REENTRY

3. Jika modal 100usd ( 10000cent ) entry 0.10 je.jika modal 400usd ( 40000cent ) entry 0.40

4. Jika floating biar je.sampai kene TP atau tok akn bg tau bila perlu close manual

5. Admin group akn sentiasa update dan akan dibgtau ape perlu dibuat nnti

6. Kalau ada news,biar je po Dan entry tu

Sbb jika berlaku apa2 pd market, jika mgkin x rugi modal, kita mgkin hanya loss profit. Dn jika akaun trading kita mc Setelah blk modal, maka kita masih blum rugi, dan masih berpeluang utk deposit baru dgn Wang yg sama.

Nnti akan diupdate dari semasa ke semasa dlm group komuniti.

TARGET PROFIT HARIAN MINIMUM 2% SEHARI ( 40% SEBULAN )

Contoh kiraan

Depo USD 100
👍Profit RM 172 sebulan

Depo USD 500
👍Profit RM 860 sebulan

Depo USD 1000
👍Profit RM 1720 sebulan

Depo USD 2000
👍Profit RM 3440 sebulan

Depo USD 5000
👍Profit RM 8600 sebulan

Depo USD 10000
👍Profit RM17200 sebulan

💵 Deposit : RM 4.8/USD 1.00

💵 Withdraw : RM 4.5/USD 1.00

PENGGUNAAN MONEY MANAGEMENT

Modal 100usd acc cent.. Lot 0.10
Modal 200usd acc cent.. Lot 0.20
Modal 300usd acc cent.. Lot 0.30
Modal 1000usd acc cent.. Lot 1.00
Modal 3000usd acc cent.. Lot 3.00

CADANGAN :

Setiap kali withdraw profit, simpan dulu profit tu dlm akaun bank anda sampai pulang modal, biar duit tu duduk diam2 kat dlm akaun bank kita ( modal dh Selamat simpan smula ). Withdraw yg seterusnya setelah balik modal, baru kita guna utk kegunaan lain.

[/box]

Disclaimer :
Teknik ini bukanlah 100% perfect, tetapi ketepatannya boleh dipercayai sebagai satu setup trading yang baik

Traders perlu buat keputusan samada ingin buat CUT LOSS atau HOLD sehingga ia TP jika ianya dicadangkan oleh pihak kami

Risk Warning:
Forex trading tidak sesuai untuk semua orang kerana ia membawa risiko yang tinggi terhadap modal anda.Pastikan anda faham risiko yang terlibat dan ambil kira objektif trading anda.

fdgfdgfdh

COPYTRADE MANAGER

RM0Tiada Kos Bayaran Permulaan
  • LANGGANAN BULANAN V.P.S : Tiada
  • MINIMUM DEPO : RM960 | USD200 | Standard
  • KAEDAH TRADING : Auto ( # Azure )
  • RISIKO : Rendah ( Non Martingale )
  • KALIS M.C : Tidak
  • MATAWANG : 12 Pasangan Matawang Dunia
  • SESI DAGANGAN : 20 jam sehari x 20 hari
  • KAEDAH DAGANGAN : Scalping
  • Disertakan dengan Dynamic Take Profit dan Stop Loss
  • LOGIC ROBOT: Gabungan Teknikal Analisis dan Market Recovery Tools
  • TARGET KEUNTUNGAN BULANAN : 10% - 20%
  • DRAWDOWN : 10% - 30%
  • PROFIT SHARING : 70% milik Anda | 30% milik Manager
  • WITHDRAWAL : Secara Mingguan

PENAFIAN

Dagangan dalam Forex ( Tukaran Matawang Asing ) adalah berisiko tinggi juga memberi pulangan yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Anda di nasihatkan supaya mempertimbangkan pelaburan,objektif, tahap pengalaman dan risiko anda jika masih mahu meneruskan penglibatan dalam tukaran matawang asing. 

Anda berkemungkinan kehilangan semua wang anda dan anda tidak harus melabur wang jika tidak mampu untuk kehilangannya atau dengan kehilangannya akan mengubah cara hidup anda.

Anda harus sedar semua risiko yang berkaitan dengan pertukaran asing dan perdagangan niaga hadapan, dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan dari mana agensi jika anda mempunyai sebarang keraguan.

Form successfully submitted, thank you!
Name *
Source URL
Email *
Rating *
Your message *
cog

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!