ARTIKEL TERBAIK

DURABLE GOOD ORDERS | FACTORY ORDERS

KEMBANGKAN MODAL NIAGA ANDA DENGAN COPYTRADE KAMI. KLIK SINI !!

DURABLE GOOD ORDERS

Adalah data yang menghitung volume (dalam dollar) pesanan dan penghantaran barangbarang yang termasuk kategori tahan lama (barangan yang usia manfaatnya 3 tahun atau lebih).

FACTORY ORDERS

Adalah data yang menghitung nilai (dalam dollar) pesanan (order) baru barang-barang tahan lama (durable) dan tak tahan lama (non-durable). Data ini memberikan laporan yang lebih lengkap daripada data Durable Goods Orders yang dikeluarkan satu atau dua minggu lebih awal.

Data pesanan barang ini memberikan gambaran mengenai akan seberapa sibukkah sektor industri dalam beberapa bulan ke depan untuk memenuhi pesanan tersebut. Sehingga automatik nombor data yang lebih besar berarti semakin tingginya tingkat permintaan pasaran. Ertinya ekonomi akan semakin lebih baik.

 

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

PESANAN ADMIN

ADMIN
Dagangan dalam pertukaran Matawang Asing adalah berisiko tinggi juga memberi pulangan yang besar dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Anda di nasihatkan supaya mempertimbangkan pelaburan,objektif, tahap pengalaman dan risiko anda jika masih mahu meneruskan penglibatan dalam industri ini.

Artikel berkaitan

VOLATILITI PASARAN TERJEMAHAN DARIPADA DATA EKONOMI

KEMBANGKAN MODAL NIAGA ANDA DENGAN COPYTRADE KAMI. KLIK SINI !!     LAGI KISAH PASAL NEWS …

error: Content is protected !!