ARTIKEL TERBARU

DENDAM KESUMAT SEORANG TRADER YANG AKHIRNYA MEMAKAN DIRI

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Waktu yang paling bahaya buat seorang trader selepas mengalami loss yang sangat besar.

Naluri untuk membalas dendam terhadap market, keinginan untuk mendapatkan semula jumlah loss tadi membuak-buak dan hati takkan tenang selagi tak cover balik loss tadi dan dapatkan untung semula.

Perkara ini sangat berbahaya dan diakibatkan oleh keputusan yang tidak rasional akan menyebabkan jumlah loss untuk membalas dendam adalah lebih dasyat daripada loss yang pada awalnya tadi.

Ada yang MC/SO dan inilah saat getir, saat yang menentukan sama ada nak mengalah daripada industri ini.

Broker penipu! Market makan duit aku! Betullah cakap kawan aku, trade nak dapat duit ni angan-angan belaka!”

Dan dialog seperti di atas keluar menjadi status Facebook, Twitter dan sebagainya.

Di sini ada 1 nasihat daripada Chuck Hays daripada temu bual bersama Kathy Lien untuk bukunya :

Trade untuk balas dendam adalah trade yang membabi buta. Risiko diambil 100% menggunakan emosi. Jika trading plan tak menjadi dan anda cuba untuk trade mahu dapatkan balik jumlah loss tadi, anda akan kehilangan duit yang lebih banyak. Saya rasa saya sudah belajar daripada pengalaman sebelum ini adalah lebih baik, senang dan selamat untuk mendapatkan kembali loss tadi dengan konsep sedikit demi sedikit. Rahsianya adalah fokus kepada trade yang tinggi kebarangkaliannya untuk profit dan ulang fokus ini sehingga profit dapat cover kerugian tadi.”

Dengan konsep yang tenang dan steady ini akan mengelakkan kita daripada mudah tertekan dan risiko yang diambil tidaklah terlalu besar.

Ada saja yang apabila loss, mula nak buka trade dengan full margin yang akhirnya menyebabkan akaun hangus begitu saja. Rugi kan?

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

Strategi ini yang menunjukkan trader seperti Chuck mampu kekal lama dalam industri ini dan berjaya.

Ingat, ubah mindset daripada “trade dan cepat kaya” kepada “trade tanpa menghanguskan akaun”.

Selepas loss, jaga emosi, tenangkan diri. Kemudian cari setup yang win dia tinggu. Jaga MM dan akaun tidak akan MC/SO semudah ABC.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

KAEDAH ENTRY DIDALAM FOREX TRADING YANG ANDA PERLU TAHU

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Kaedah entry terbahagi kepada …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!