fbpx
ARTIKEL YANG MENARIK
Home / SERVIS KAMI / COPYTRADE

COPYTRADE

😱BIAR BETOL..!

INCOME DIN LAGI BESAR DARI BOS DIA..?

Patutla.. din senyum je masa kene marah dengan bos meeting tadi..part time income Din dari forex lagi banyak dari gaji bos rupanya🤣

Pelik tu.. nampak din macam relaxxxx je..

❌ Bila masa dia menghadap graf?

❌ Bila masa dia follow signal?

❌ Bila masa dia buat anaslisa?

💯 Tau-tau profit dia 10%- 20% seminggu..

💯 Tau-tau profit dia 20-50% sebulan..
kadang-kadang dapat dekat 100% sebulan..!!

Dasyat woo..
profit camtu tanpa mengadap graf..😘

Mehh sini kami nak bongkar rahsia Din..

camne Din buat profit tanpa menghadap graf..

Din follow COPYTRADE saja bro..

 

COPYTRADE tu apa dia?

Ia berlaku secara automatik..!! Senang dan mudah..

Paling mudah nak faham baca contoh dibawah

💵 Anda bekerja seperti biasa.Tapi COPYTRADE membuat kerja rutinnya dengan menganalisa pasaran forex.Bila bot dapat mengesan kehadiran big banks didalam pasaran, ia akan membuat dagangan mengikut big banks.

💵 Walapun anda sibuk dengan kerja hakiki COPYTRADE pula sibuk menjana keuntungan melalui pasaran Forex..

Tau-tau profit je.. sebab tu Din masih senyum walaupun kene marah dengan bos.. kan? 😘

Anda sememangnya tak perlu susah-susah

❌ tak perlu fikir mengenai analisa teknikal

❌ tak perlu fikir fundamental

❌ tak perlu teknik trading yang yuran riban2

❌ tak perlu baca forex factory pun

COPYTRADE akan buat segalanya utk anda

Tapi semua tu dah auto beb.

SIMPLE..!

Anda ada mesin ATM bergerak sekarang 🤑

PRESTASI AKAUN COPYTRADE INI

 

AKAN DATANG !!!

APA KATA MEREKA TENTANG INTRADAY DOM-E

 

  • INTRADAY DOM-E adalah hasil rumusan pengalaman saya menggunakan lebih daripada 50 trading sistem dan pemerhatian pasaran forex selama 1000 jam.
    FADZIL
    KOTA BHARU
    FADZIL
  • With INTRADAY DOM-E, learning curve is steep but along the way these signals give you confidence.
    HILMI
    SEGAMAT
    HILMI
  • Ya Allah... Mudahnya trade guna #intradaydome ni... Tq banyak2 tuan... Mggu depan nak deposit... Hehe
    LUKMAN
    Guru
    LUKMAN
    Guru
  • Klu tuan x buat sistem ni x dpt byk cmni.Tapi mmg lebih santai.Tak hadap chart sllu
    ANONYMOUS
    GURU
    NILAI
    ANONYMOUS
    GURU
  • Padu la #intradaydome ni.Harmonic mmg sharp.Terbaik..Jarang jmp bnd rare cmni dlm forex
    LUKMAN
    GURU
    JOHOR BHARU
    LUKMAN
    GURU
  • Tuan... Produk ni mmg dh solid sbnrnya... Its much better than thousand indi that i have tried
    ANONYMOUS
    KONTRAKTOR
    ALOR SETAR
    ANONYMOUS
    KONTRAKTOR
  • Sy mmg belajar trade purely start dgn intradaydome, tak pernah ada pengalaman langsung trade fx. baca chart candlesticks pun tak pandai. tp sistem dgn sop tu yg buat sy belajar jd confident, trade pairs yg org lain tak tahu nak trade
    HILMI
    JABATAN PENDIDIKAN
    SEGAMAT
    HILMI
    JABATAN PENDIDIKAN
  • Thanks fadzil coz made the execution of entries more easier for working & family man like majority of us especially myself. 😁
    OTHMAN
    PENSYARAH
    MACHANG
    OTHMAN
    PENSYARAH
cog

 

PENAFIAN

Dagangan dalam Forex ( Tukaran Matawang Asing ) adalah berisiko tinggi juga memberi pulangan yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Anda di nasihatkan supaya mempertimbangkan pelaburan,objektif, tahap pengalaman dan risiko anda jika masih mahu meneruskan penglibatan dalam tukaran matawang asing.

Anda berkemungkinan kehilangan semua wang anda dan anda tidak harus melabur wang jika tidak mampu untuk kehilangannya atau dengan kehilangannya akan mengubah cara hidup anda.

Anda harus sedar semua risiko yang berkaitan dengan pertukaran asing dan perdagangan niaga hadapan, dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan dari mana agensi jika anda mempunyai sebarang keraguan.

Apa reaksi anda baca post ini
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Kami adalah komuniti peniaga online yang menggunakan INTRADAY DOM-E sebagai pelengkap dalam perniagaan.Kami buka peluang bagi anda yang ingin bersama sama kami mengembangkan karier sebagai pedagang dalam pasaran matawang dunia.
error: Content is protected !!