ARTIKEL TERBARU

TIPS UNTUK TRADERS

October, 2017

  • 8 October

    MENGAPA YEN DIANGGAP SEBAGAI MATAWANG SAFE HEAVEN

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI  Selalu terjadi matawang Yen akan melonjak apabila Korea Utara melancarkan peluru berpandu merentasi Jepun. Perkara ini seakan tidak logik kerana yang mungkin mendapat ancaman itu adalah Jepun, tetapi Yen biasanya akan mengukuh. Itulah yang dipanggil sebagai aset atau …

August, 2017

  • 4 August

    BEZA TEKNIKAL ANALISIS DAN FUNDAMENTAL ANALISIS

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI  Teknikal Analisis Fundamental Analisis 1) Fokus pada carta dan tindakan harga (price action) sebelumnya 1) Fokus pada data ekonomi yang mengerakkan pasaran 2) Kebiasaanya traders akan bergantung pada indikator atau tools (alat) 2) Trade kebiasaanya akan mengikut ulasan …

July, 2017

  • 18 July

    PESANAN LEGENDA PEMAIN BOLA SEPAK DUNIA KEPADA PEDAGANG FOREX

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Baru baru ini Broker HotForex telah mengumumkan legenda bola sepak Jerman Michael Ballack sebagai duta jenama mereka melalui event khas di pejabat syarikat forex itu. Event tersebut itu diikuti dengan penghasilan video 7 minit yang mengupas 13 Peraturan Emas …

June, 2017

  • 23 June

    KAEDAH ENTRY DIDALAM FOREX TRADING YANG ANDA PERLU TAHU

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Kaedah entry terbahagi kepada dua: Short term: Intraday trade (termasuk Scalping) Long term: Position dan swing trade Ramai yang memilih untuk short term trade. Ia kerana faktor mahukan pulangan pantas dalam masa yang singkat. Ada pandangan menyatakan shorter term …

  • 22 June

    KEPENTINGAN ANALISIS FUNDAMENTAL DALAM FOREX TRADING

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Penguasaan analisa fundamental adalah asas kepada keputusan dagangan yang dibuat oleh seorang trader. Dengan memahami fundamental, seorang trader akan memhami 3 lagi bentuk analisa yang dibuat dalam dagangan iaitu: 1. Analisa Sentimen 2. Analisa Teknikal 3. Analisa Intermarket Analisa …

  • 2 June

    APA YANG PERLU ANDA TAHU SEPANJANG SESI DAGANGAN FOREX

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Untuk menjadi seorang trader forex yang santai , kita mesti tahu apa yang berlaku sepanjang tempoh sesi dagangan matawang.Bila kita faham apa yang berlaku pada setiap sesi, kita akan dapat membuat keputusan yang lebih baik tentang Masa kita nak …

May, 2017

  • 31 May

    BEZA FOREX TRADER DULU DAN SEKARANG

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Saya dah mula trade forex sejak tahun 2007 (9 tahun yang lalu). Jom saya ceritakan tentang beza forex trading di Malaysia dulu dan sekarang. BILANGAN BROKER Dulu broker tak banyak macam sekarang. Broker sekarang juga semakin agresif memberi tambah …

  • 30 May

    PEGANG 5 KUNCI INI, DUNIA FOREX MILIK ANDA

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI 👉FOKUS Kita selalu dengar nak berjaya perlu fokus. Tapi kita hanya dengar sahaja tanpa action daripada kita sendiri. Fokus pada trading, fokus pada satu teknik. Dalam bidang forex, ramai yang saya lihat mereka tidak fokus. Terlalu ghairah untuk kaya, …

  • 13 May

    TIPS ELAK GIVE UP TRADE FOREX

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI 👉 Trade mengajar kita erti *SABAR..* ramai yg nak untung cepat sampai lupa semua rezeki dr Allah ☺️ 👉 Baru trade tak sampai sebulan dah give up… macam mana nk berjaya kalau sikap kita macam ni…?💪💪🔥🔥 👉 Macamana Tuhan …

April, 2017

  • 18 April

    CARA ATASI KETAKUTAN DALAM TRADING DAN TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI

    KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Hadapi ketakutan yang menyelubungi diri, sedangkan professional trader juga kadang-kadang merasa ragu dengan keputusan yang mereka buat. Dalam trade kita perlu mengakui yang kita akan melakukan kesilapan dan tiada siapa yang tak pernah silap dalam trading. Terlalu banyak perkara …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!