ARTIKEL TERBARU

BENGKEL BELAJAR BLOG GUNA WORDPRESS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Kita maklum , pengasas Microsoft ,Bill Gate pernah berkata bahawa jika bisnes kita tiada digital foot note ( blog | website | social media | mobile app )  maka bisnes akan jauh ketinggalan..and it has proven today…

Pengalaman saya didalam bisnes i tijari ini ialah saya dah tak buat cara konvensional utk berkongsi dengan prospek ( rumah kerumah , kedai makan atau seminar2 perniagaan ) , tapi banyak melalui laman blog sahaja .

Alhamdulillah, jaringan Richm7Global ini telah berkembang ke seluruh negara tanpa perlu banyak menghabiskan kos perjalanan, penginapan dan sebagainya.

bengkel-blog1

Memandangkan blog ini telah generate sales lebih daripada RM500K hanya melalui blog readers sahaja ( tak pernah kenal , tak pernah jumpa , tak fren pun kat facebook ) , maka atas permintaan peserta2 didalam jaringan RichM7 Global, saya telah anjurkan bengkel asas belajar buat blog menggunakan wordpress…

Ini adalah kaedah yang saya gunakan didalam bisnes tijari ini dimana 90%  daripada direct sponsors saya adalah blog reader dan daripada serata negeri 🙂

Kursus asas belajar WORDPRESS 5 jam dan pembelajaran berterusan seumur hidup

Kenapa belajar WORDPRESS ?

Mengapa wordpress berbanding dengan platform2 lain yang ada didalam dunia internet ?..sudah tentu ada jawapannya dan saya highlight kelebihan ini didalam bengkel.

Komuniti Terbesar
Mula berkongsi sesuatu tentang diri anda dan perniagaan anda hari ini. Sertai komuniti blogger terbesar ini dan bina jaringan yang lebih luas.

Platform No. #1 Di Dunia
Urus blog anda menggunakan sistem yang paling canggih ini dan wujudkan sensasi keseronokan anda dengan pelbagai add-ons yang telah tersedia.

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

Mesra Google & Enjin Pencari (SEO)
Kuasai pelawat dari enjin pencari utama dunia dengan bantuan sistem yang hebat ini. Semakin berkualiti pelawat, semakin meningkat jenama anda.

buatblog

Antara laman laman web popular yang menggunakan platform wordpress

YURAN KEPANDAIAN

1 org : RM300
2 org : RM260
3 org : RM240
4 org : RM220

Lokasi : Kota Bharu
Jika diluar kawasan,kos perjalanan dan kos penginapan perlu ditanggung oleh peserta

Bawa laptop sendiri
wifi atau broadband sendiri jika ada

Selepas hadir ke bengkel asas ini.. anda akan boleh mula buat sendiri

  • Blog
  • Laman web bisnes
  • Berita
  • Komuniti
  • eCommerce
  • Keahlian
  • Atau apa jua yang anda fikirkan !!

GALERI SEPANJANG BENGKEL

Next Prev
img-20160930-wa0002
img-20160930-wa0003
img-20160930-wa0006
img-20160930-wa0010
img-20160930-wa0007
Next Prev

Tutor : En Fadzil

fz

Pengalaman :

Webmaster

Blogger

Mobile app developer

Testimoni :

Blog komuniti http://traderversiti.com  telah generate sales lebih daripada RM500K melalui pembaca blog saja

Berada dalam top 3 ranking google utk carian keyword i tijari

Tanpa S.E.O….tanpa iklan google adsense atau fb ads

kalau anda rasa nak belajar dan manage blog sendiri tanpa bantuan org lain..boleh hadir untuk belajar ya

TAHUKAH ANDA :

Kos untuk buat website yang baik ialah antara RM1k ke atas

Biasanya depa charge *RM50*setiap kali kita nak update atau tukar kontent

Sesi bengkel ini berlangsung antara 5 hingga 7 jam bergantung atas permintaan peserta.Makanan dan minuman disediakan.Dan antara kelebihan berada dalam jaringan RicHM7 Global ini ialah mereka yang menghadiri bengkel ini akan diberikan sijil dan secara automatik akan menjadi ahli #kelab blogger RichM7 Global yang akan dipimpin oleh jutawan surirumah yang juga pernah membuat jualan RM150K dalam sebulan hanya melalui blog.

 

 

Untuk setiap sesi …biasanya saya hanya hadkan penyertaan maksimum 4 peserta sahaja bagi membolehkan peserta lebih fokus dan mampu untuk menjalani sesi praktikal lebih lama.. lihat dibawah untuk lihat bengkel2 terkini yang saya anjurkan untuk Richm7 Global

[add_eventon_list]

Jika anda berminat untuk anjurkan bengkel ini ditempat anda… kos penginapan dan perjalanan perlu ditanggung oleh peserta2

Berminat untuk hadir atau anjurkan bengkel ini ditempat anda ?… klik butang dibawah utk berurusan dengan saya

orderh

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

MULAI 2019, TRANSAKSI MELEBIHI RM25,000 PERLU LAPOR BNM

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     KUALA LUMPUR: …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!