ARTIKEL TERBARU

BAGAIMANA BROKER IBLIS DAN BIG, SMART BUT WICKED AS FUCK TRADER MEMUSNAHKAN SESEBUAH SISTEM TRADING

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Topik ni antara topik yang saya malas nak kopek dan kupas, sebab orang dengar dan blah camtu je. Sama je dengan topik camne nak korek teknik orang lain based on diorang punya SS. Sapa la rajin nak korek teknik orang, padahal saya guna cara ni je nak tau camne point of entry, exit dan almost whole sistem.

Korang tau kenapa setiap kali keluar teknik, teknik tu tak boleh nak bertahan lama? Sebabnya ada orang yang memerhati. Kita amik satu live case sebenar ni tau, bukan history, ni pengamatan saya.

 

SUPPLY AND DEMAND TRADING TECHNIQUE.

Teknik ni saya anggarkan akan bakal runtuh. Apa kekuatan teknik ni? Low Risk, Big Reward, kadang2 nak hit 1:20 RR pun boleh. Sniper Entry, defeating SL Hunter.

Kepada SnD praktis, perasan tak, makin susah nak dapat sharpshooter entry?. Jangan tengok sebulan kebawah, analisa untuk long term period sket. Saya nilaikan, ianya makin sukar. Dah susah nak dapat sniper entry.

Jadi, kat sini saya terangkan kenapa makin susah?

 

BROKER DAN BIG PLAYER DAH MENGHIDU TEKNIK KORANG

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

Ada banyak cara diorang boleh hidu

1) Melalui forum, blog dan sebagainya. Bila satu2 teknik hangat, pasti akan jadi hot stuff dan ramai yang akan belajar dan trade based on disiplin teknik tersebut.

2) Diorang akan belajar sendiri teknik tu dengan founder teknik tu sendiri dan belajar bukan untuk trade tapi untuk manipulate Stoploss.

3) Melalui Depth of Market. Diorang akan monitor order. Tiba2 diorang nampak pemadatan order kat sekian2 harga, diorang akan curious untuk tau dan cuba untuk guess apa yang buatkan korang nak trigger order kat situ.

So, as a market maker, diorang try nak manipulate SL korang bila dah tau camne point of entry dan mana point of SL korang.

Ingat la sampai mati.

Stoploss bermaksud korang BUY pada harga yang MAHAL atau korang SELL pada harga yang MURAH.

Masih dengan mentaliti SL sebagai risk control? Minta maaf la.

So, diorang dah tau SL korang, sebab SL korang adalah duit diorang. Diorang akan rangka macam2 untuk menjatuhkan teknik korang.

LIHAT SAJA DATA DIATAS DAN ANDA TAHU 90% TRADERS RUGI DALAM FOREX

Jadi apa Broker buat?

1) Up spread korang sampai PO korang atau TP korang tak trigger walaupun price dah hit level TP or PO korang.

2) Meletakkan peraturan yang mengarut2 sampai buatkan teknik trading korang terganggu.

3) Act sebagai Market Maker.

Apa Big Trader buat plak ?

1) Confuse kan market dengan Fake Move, (Market Maker)

2) Delete PO supaya korang ingat itu level entry diorang. Contoh, diorang saja je bukak Sell Limit kat harga 100, pastu korang tengok DOM nampak ada order besar kat 100, korang pun ikut. Then dia tengok PO makin berlambak kat 100, diorang try nak cari mana SL korang, contohla ramai buh SL 120, so diorang delete PO, terus letak PO baru kat price 120. Korang kena SL, diorang happy dapat Sell pada harga yang lebih mahal.

Jadi ini pesan saya.

– Pergi lah makan roti canai. Sebabnya, most trader akan buat balik benda yang sama. “Technique Race Rat” ni takkan berhenti pun sampai bila2. Biar saya je simpan tips sebab banyak sangat korang tau pun tak elok sebenarnya.

👆dan inilah punca trader2x yg hebat & mmpunyai teknik terbaik rela dudk dlm klompok terpecil dan mengahasilkan profit sangat lumayan bersendirian & saya pon akan kembali memencilkan diri semula tidak lama lg😊

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

PENJELASAN MENGAPA FOREX ITU HARUS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     Jangan terpegaruh …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!