ARTIKEL TERBARU

ANDA LEBIH HEBAT DARIPADA BANK SEBENARNYA!

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Saje nak bagi motivasi & sedar diri sikit kat trader-trader ni.

Ini contoh return fixed deposit sebuah bank. Simpan 5 tahun (60 bulan) baru dapat 3.4% SETAHUN. Bank lenjan duit anda semua buat profit kaw-kaw, diberikan semula ciput sahaja kepada anda. Itu pun FD tu. Kalau savings account lagi sedih, tak sampai 1% SETAHUN.

Anda sebagai trader, kalau boleh profit 5% SEBULAN pun kira power dah dari bank & fund manager ASB / TH / UT tu. Apatah lagi jika > 10% sebulan kan? Kalau 5% sebulan, setahun dah 60% (kalau kira compounding sebenarnya lebih dari tu). Institusi kewangan mana yang boleh bagi return banyak gitu?

Return ASB average 6-8% SETAHUN. Tabung Haji 5-6% SETAHUN. Unit trust 10-15% SETAHUN (tu pun kalau market bullish, kalau tidak mungkin boleh rugi). So, apa nak malu kalau jadi trader yang profit 5-10% sebulan?

Bank modal banyak (DAN BUKAN DUIT MEREKA PUN!) tak berani risk banyak dalam setiap trade. Kalau diorang rugi, bukan diorang tanggung pun. Tu semua duit anda juga. Jadi kenapa anda yang modal tak banyak macam bank ni nak trade kamikaze? Nak kejar 100% sebulan? Ingat yer, anda trade duit sendiri. Patutnya andalah yang kena lebih berhati-hati. Kan?

Warren Buffet punya annual compounded return tahu berapa? 20%+ je tau. (tapi konsisten selama 50 tahun lah. Boleh lawan tak? Huhuhu

Semoga ia menjadi ingatan supaya kita tidak perlu terlalu tamak, kerana kita boleh jana return lagi tinggi dari bank.

Consisten Is Our Vision

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

PENJELASAN MENGAPA FOREX ITU HARUS

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI     Jangan terpegaruh …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!