ARTIKEL TERBARU

DUA JENIS GOLONGAN YANG TUDUH FOREX TRADING ADALAH SCAM

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Dalam forex industri ni, ada dua jenis golongan yang tuduh forex ni adalah aktiviti scam/penipu.

Golongan pertama :-
Trade forex. Semua dalam minda mereka terfikir, dengan forex, modal USD 500 mungkin dalam seminggu dah boleh jadi 10K USD. Fuhh senang kaya macam tu.
Risiko? Pedulikan semua tu. Lumrah manusia. Lebih seronok dengar reward dari risiko.
Depo trade. MC. Tukar teknik. Depo trade. SO. Tukar teknik.
Selepas dah cuba, sementara nak hilang “ketagih” trade dan kembali ke alam nyata, sudah habis mungkin dah beribu-ribu K. Saving semua habis.
Oh forex ni scam. Cuci tangan.

Golongan kedua :-
Kenal forex melalui broker MLM. Pergi kelas belajar forex free. Ish susah rupanya. Oh, ada cara “goyang kaki trade forex”. Invest saja.
Kononnya nak buat income pasif melalui forex. Tak perlu trade, sebab bulan-bulan boleh dapat ROI.
Bulan 1 dapat. Bulan 2 dapat. Bulan 3 dapat. Mula pasang angan-angan. Income ROI forex boleh bayar kereta baru.
Bincang dengan isteri. Kita laburlah semua saving kita dalam “forex” ni. Baru syok. Topup balik duit ROI + semua saving yang ada.
Bulan 1 lepas topup dapat. Bulan 2 dapat. Bulan ketiga, tengok leader semua pakai kereta hebat atau lifestyle hebat-hebat. Mula ajak satu kampung join.
Sebulan lepas tu. Broker forex MLM tutup. Leader hilang. Ewallet bersepah.
Oh, scam sungguh forex ni.

Apa persamaan kedua-dua golongan ni?
“TIADA ILMU DAN NAK CEPAT KAYA”
Eh, ada satu lagi golongan yang tuduh forex scam/tipu.

Golongan ketiga :-
Golongan yang dengar pengalaman dari golongan pertama dan kedua di atas.

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

KAEDAH ENTRY DIDALAM FOREX TRADING YANG ANDA PERLU TAHU

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Kaedah entry terbahagi kepada …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!