ARTIKEL TERBARU

9 SEBAB FOREX TRADING PEKERJAAN TERBAIK DI DUNIA, NOMBOR SEMBILAN PALING BEST!

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI

Ada yang berpendapat forex trading bukan untuk semua orang.

Ia sama seperti tidak semua orang boleh menjadi seorang peguam, doktor, atau pemain bola sepak profesional. Tetapi jika anda benar-benar mahu menjadi seorang forex trader, ini antara sebab ‘Forex trader’ adalah salah satu pekerjaan yang terbaik di dunia.

Jika anda sudah lama dalam industri ini, dan masih mencari rentak atau masih lagi belum dapat menjana profit secara konsisten, ia boleh melemahkan semangat anda.

Anggaplah sebab-sebab ini sebagai satu peringatan atau inspirasi untuk anda terus berusaha mencapai matlamat anda.

  1. Latar belakang bukanlah penghalang

Tak kiralah apa pekerjaan anda sebelum anda membuat keputusan untuk menceburi bidang ini. Apa yang penting adalah kebolehan anda untuk menjana keuntungan dari pasaran. Jadi anda mahu bekerja dalam pekerjaan terbaik ini tanpa memerlukan ijazah? Di sinilah tempatnya di mana anda tidak memerlukan sijil, pengaruh politik, orang dalam dan sebagainya.

2. Bebas Bekerja di mana yang anda suka

Ya, anda boleh bekerja di mana-mana yang anda suka dan selesa. Nak trade sambil melancong, atau anda ada pekerjaan yang lain dan menjadikan forex trading sebagai pendapatan sampingan pun tiada masalah. Tapi jangan lupa yang paling penting internet mesti ada.

3. Modal trading yang kecil

Dari banyak-banyak pasaran, forex market adalah yang paling murah untuk memulakan dagangan berbanding pasaran lain seperti saham, bon dan sebagainya. Ada broker yang menawarkan modal trading serendah 10 dollar. So, apa lagi alasan anda?

4. Trading dapat mengenal diri

TAK SEMPAT NAK TRADE? TAK PANDAI TRADE? TRADEBOT KAMI BOLEH BANTU ANDA . KLIK SINI !!

Ramai orang berpendapat forex trading adalah sebab duit. Memang betul. Tetapi ia adalah satu perjalanan untuk anda mengenal diri, di mana pada mulanya newbie biasanya akan dikuasai perasaan tamak. Tetapi apabila semakin lama dalam industri ini ia dapat mengajar anda erti kesabaran dan melawan hawa nafsu nak cepat kaya yang ada dalam diri.

5. Bos kepada diri sendiri

Bebas untuk buat apa saja, anda tidak mempunyai bos yang akan mengarah untuk berbuat itu dan ini. Tetapi kena ingat jika tidak ada disiplin, baik lupakan sahaja hasrat anda.

6. Bebas memilih cara yang sesuai dengan personaliti anda

Anda perlu tahu dahulu anda jenis trader yang macam mana? Swing, intraday atau scalper. Barulah anda boleh memilih cara hidup yang sesuai dengan personaliti anda. Mungkin anda seorang yang tak sabar, so boleh trade dengan cara scalper, atau anda tak tahan melihat price naik turun rasa macam nak sakit jantung? boleh la pilih cara trade macam swinger atau intraday.

7. Boleh trade dalam masa sama ada pekerjaan tetap

Tak ada masalah sebenarnya jika anda mempunyai pekerjaan tetap untuk bermula dalam forex trading. Anda bebas tentukan masa bila nak belajar, bila nak trade sebab market forex sentiasa terbuka lima hari seminggu 24 jam sehari.

8. Kos yang minimum

Apa yang anda perlukan adalah komputer, atau handfon dan tak lupa juga internet. Zaman sekarang semua orang ada handfone so memang tak ada masalah untuk bermula dalm industri ini.

9. Lebih masa dengan keluarga- Fulltime Trader

Ini sudah tentu bagi seorang fulltime-trader. Bagi trader yang sampai ke tahap ‘fulltime-trader’ bermakna mereka yang boleh membuat keuntungan secara konsisten yang sememangnya melebihi pendapatan dari pekerjaan mereka sebelum ini. Bagi mereka yang telah berjaya ke tahap ini, tahniah kami ucapkan.

Kesimpulan

Jadi, inilah sebab-sebab kenapa ‘forex trading’ adalah pekerjaan yang terbaik di dunia. Inilah perkara-perkara yang saya pasti sebab anda ingin menceburi bidang ini.

Nombor sembilan tu memang paling best. Kita semua akan sampai ke tahap ini, jika terus berusaha. Cuma masa yang akan menentukan. Bagi yang kuat berusaha pasti mereka akan sampai lebih cepat.

Akhir sekali, semoga berjaya kepada anda semua!

BUAT BISNES ONLINE DAN UNTUNG SEHINGGA 1200% SEBULAN .KLIK SINI !!

INFO RICHM7 GLOBAL NETWORK

RICHM7 GLOBAL NETWORK
Nak kata otai..memang jauh sekali.KAMI hanya sebahagian daripada traders yang profitable setelah menggunakan produk produk kewangan yang disediakan oleh RICHM7 GLOBAL NETWORK... yang nak jadik I.B dan kembangkan network tanpa perlu jadi masta trader pun boleh join kami..

Artikel berkaitan

KAEDAH ENTRY DIDALAM FOREX TRADING YANG ANDA PERLU TAHU

KEMBANGKAN MODAL 100USD ANDA MENJADI 6 ANGKA DALAM SETAHUN ! KLIK SINI Kaedah entry terbahagi kepada …

DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 10%
DISKAUN 10%
TIADA HADIAH
TAK BERNASIB BAIK
SIKIT JER LAGI
DISKAUN 15%
TIADA HADIAH
CUBA LAGI LAIN KALI
REBUT PELUANG UNTUK DISKAUN MENARIK!

Berikan butiran anda dan putarkan cabutan bertuah.

Terma dan syarat :

  • Hanya sekali putaran setiap kali anda layari laman web kami
  • Anda boleh cuba lagi jika tak bernasib baik selepas 7 hari.
STATISTIK COVID-19

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Content is protected !!